4 comments on “LES MILLORS PEL·LÍCULES DE 2018 – Del 10 a l’1

 1. Retroenllaç: CAFARNAÚM | M.A.Confidential

 2. Retroenllaç: CAFARNAÚM – Elporquedeunamosca

 3. Hola,

  Només volia dir-te que hem fet una llista amb les pel.licules que recomanes aquests últims anys. I que de moment ens han agradat molt totes les que hem vist exepte aquella del Terence Malik…El arbol de la vida es deia? El que més m’interessa de les teves recomanacions es que hi ha pelis per tota la familia (tenim tres nens) i així cada cap de setmana ens asseiem al sofà per veuren un parell i comentar-la entre tots. Captain Fantastic, Valor de ley, Cubo i les dues cordes màgiques….que bones totes!
  Gràcies i a reveure!

  Liked by 1 person

  • Hola Jordi,

   Moltíssimes gràcies pel teu comentari. Saber coses com aquesta alimenta, i molt, la motivació per a seguir escrivint! M’alegro molt que descobriu pel·lícules gràcies al blog, i que les compartiu amb tota la família.

   Una abraçada.

   M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.