8 comments on “ALICIA EN EL PAÍS DE LAS MARAVILLAS

 1. Em vaig sobar… No hase falta disir nada más.

  A més, em reafirmo en la meva animadversió al 3D. I en que Tim Burton s’està tornant moooolt previsible.

  M'agrada

 2. Lídia, pel que sé, no ets la única que s’ha adormit veient-la. El problema és que, inclús havent-te adormit, probablement no t’has perdut res gaire significatiu. Jo també vaig sortir convençut que no m’enganyarien més amb això del 3D…

  Albert, com acabo dient al post, és una pel·lícula prescindible, i amb el temps encara ho serà més, o sigui que no et preocupis gaire…

  M'agrada

 3. fins i tot amb el tema del 3D no vaig poder apreciar bé i tots els detalls de l’ambientació i tot plegat. La pantalla del cine se’t fa més petita xq tot succeeix a un pam de la teva cara.

  jo trobo k has sigut molt generós amb la puntuació i pots fer inclinar als teus lectors a veure-la.

  M'agrada

 4. estoy de acuerdo con edu , la puntuación puede hacer que la gente se anime a verla.
  Para mi ha sido el gran desastre de la temporada pq reunía Disney con Tim Burton pero weno a ver si disney lo mejora con Toy Sory. Rspecto al 3d yo me pase casi toda la pelicula sin gafas pq habia trozos que se veia igual , leí en algú sitio que estágrabada en 2d y postproducida a 3d , vosotros que sois los entendidos ya me explicareis las diferencias jajaja

  M'agrada

 5. Home, jo veig una nota de 6,5 i moltes ganes de veure la peli no m’entren… tot i que un 6 tampoc hagués estat fora de lloc. De totes formes, la intenció és que els lectors valorin a partir del que escric, no només de la nota…

  Respecte el que dius, Edu, jo em vaig fixar que la pel·lícula es projecta en un format menys panoràmic que l’habitual. Sobrava pantalla pels dos costats. Entre això i el que dius, és veritat que es perd amplitud.

  Andrea, que Disney esté detrás de una película no supone ninguna garantía para mí, casi te diría que todo lo contrario. Efectivamente, la peli fue rodada en 2D (la parte ‘humana’, por así decirlo) y luego convertida a 3D en postproducción. Cómo se hace esto, no tengo demasiada idea. La cuestión es si se rodó con la conciencia de que luego sería en 3D o fue una decisión posterior, entonces llega el problema porque se modifican muchos planos a la fuerza para tridimensionarlos y el resultado no funciona.

  M'agrada

 6. Carai… quina destrempera al llegir-vos a tots! La meva parella i jo teníem pensat anar a veure-la però després de l’Oscar que li otorgueu tots potser que m’ho pensi!
  Per cert, estic d’acord amb tots vosaltres amb el tema de 3D… Amb Avatar diguin el que diguin les 3D poca influència hi tenien i més amb una pantalla de projecció habitual en 2D. Ah, jo també m’havia d’anar traient i posant les ulleres. Veig que s’està posant de moda el tema… mal rollo si continuen les crítiques qu fa el meu germà com aquesta! jejeje. Però clar… ja sabem que la pela és la pela. Què en penses Martins, hi haurà un boom de les 3D o les veurem quan valgui la pena?

  M'agrada

 7. A veure, personalment no arribo al punt de NO recomanar a la gent que la vagi a veure, però és important saber amb què es trobaran. El que és evident és que tothom coincideix, tant en els comentaris del blog com les opinions que he copsat fora. En tot cas, jo passaria del 3D si hi vas…

  M’agrada que em facis aquesta última pregunta, jeje. El boom ja existeix i ens vindrà a sobre a partir de la segona meitat de 2010. Pel que s’ha publicat fins ara, durant els pròxims dos o tres anys hi haurà 3D per donar i vendre. Això sí, els títols anunciats no fan presagiar res gaire encoratjador.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.