19 comments on “DISTRICT 9

 1. Estic totalment d’acord amb tu, Martí!
  Acabo ara mateix d’anar -la a veure i tot i que a mi el gènere de ciència -ficció no m’entusiame, reconec que he disfrutat molt, segurament per aquest trasfons social i humà que destil.le tota la pel.lícula…. el final un pèl llarga i previsible com dius tu, però el plantejament inicial senzillament perfecte…
  en Jordicine , que m’ha enviat un sms m’ha dit…. és el blade runner del 2009… hi estic d’acord!
  un petó

  M'agrada

  • Ostres, això de Blade Runner ho veig un pèl agosarat, eh… sí que és veritat que s’hi poden trobar alguns paral·lelismes, però d’aquí a comparar-les… És que m’agrada tant Blade Runner, la trobo tan rodona i l’he vist tants cops, que em resulta difícil equiparar-la a una altra, jeje.

   Per cert, respecte District 9, he vist que als cartells que hi ha pel carrer, el subtítol és “No sois bienvenidos”. Jo crec que és totalment enganyós respecte a allò que realment passa a la peli, no? La idea de partida no és aquesta…

   PD: Un professor de cine meu deia que la peli més semblant a Blade Runner que s’havia fet mai era Sin Perdón, i la veritat és que era difícil rebatre’l…

   M'agrada

 2. Espero poder veure-la aviat. Estava cansat del marcians dolents que venien a rebentar-ho tot sempre. Em sorprèn però el repertori d’actors, crec que hauria tingut molt més ressò amb actors de renom, clar que hauria sortit més cara… Ja veure què tal.
  Salutacions

  M'agrada

  • Et trobaràs amb algo diferent, ja veuràs…
   A mi m’agrada trobar-me amb repertoris com aquest, sense estrelles, trobo que donen encara més personalitat a la peli. Com ja he dit, el protagonista, Sharlto Copley, ha estat tot un descobriment.

   M'agrada

 3. M’ha agradat molt! Completament recomanable. El format documental està molt bé. No he acabat d’entendre com han après a entendre la seva llengua i com de ràpid l’han après tots… però bé…

  M'agrada

  • Sí, el detall de la comprensió dels idiomes el passen per alt, suposo que donen per fet que la convivència tots aquests anys ha estat suficient… en fi, tot i això, sí que és un dels punts discutibles…

   M'agrada

 4. Deixa passar el temps i ho veuràs. ‘BLADE RUNNER’ està entre les cinc millors pel·lícules de la meva vida, però és que ‘DISTRICT 9’ trenca amb tot. És novedosa en tots els sentits. Els efectes especials, l’estil reportatge, els moviments de càmara, que seguim la peli com si fos a través del directe d’un canal de televisió, la no-agressivitat dels que venen de fora (més bèstial la ‘nostra’), antiheroi… D’aquí a uns anys serà una peli de culte. I el missatge boníssim: hi ha coses que només entens si hi formes part. Brutal!!!

  M'agrada

  • Ja veig que t’ha entusiasmat la peli, jeje. Bé, et faré cas i deixaré passar els dies, i per suposat l’hauré de tornar a veure d’aquí un temps… i qui sap si acabo opinant com tu. Blade Runner probablement està entre les cinc millors de la meva vida, per mi un altre film d’aquest gènere necessita molt per poder posar-lo al mateix nivell.

   Això sí, totalment d’acord amb què és un dels més trencadors vistos fins ara i que el missatge és molt bo. “Només ho entens quan hi formes part”, molt bona definició! 😉

   M'agrada

 5. Ja l’he anat a veure i crec que coincidim en gairebé tot. Per a mi comença de forma novedosa i prometedora i acaba diluint-se. Va de més a menys clarament. De totes maneres és d’agrair que vulgui innovar en un gènere en el qual de cada 10 pelis que es fan, 9 són absolutament convencionals i poc originals.

  M'agrada

 6. Realment, la unanimitat en les opinions ha estat sorprenent. És d’agrair que una peli provoqui aquesta reacció tan positiva, no obstant, jo segueixo pensant que baixa de nivell a la part final i que li falta per ser una peli rodona…

  M'agrada

 7. Retroenllaç: Primera imatge del nou EQUIPO A « M.A.Confidential

 8. Retroenllaç: CHAPPIE – Tràiler | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.