6 comments on “LOST – Epíleg “New Man in Charge”

 1. Doncs a mi m’ha agradat. Aviam, no espereu en 12 minuts les respostes que no han donat en 6000, això és més que evident. Aquest epíleg te l’has de prendre amb molta filosifia, sabent que és algo “complementari” a la sèrie i que no forma realment part d’aquesta, sinó que és una mena de bonus track.

  Evidentment s’ha de prendre fins a cert punt en clau d’humor. És evident que els dos treballadors adopte en rol dels espectadors cabrejats amb la sèrie per la falta de respostes i el Ben és el guionista que ho sap tot però explica poc. El diàleg per moments podria ser pefectament el que podrien tenir un fan i un guionista a l’acabar la sèrie.

  Com dic, si vas amb les expectatives baixes (jo personalment no esperava res de 12 minuts més de sèrie) i sabent que és un capítol merament anecdòtic, acaba entrant bé i sent, si més no, curiós.

  M'agrada

 2. Coincideixo amb el company Bodi en què és un diàleg entre lostie i guionista.

  Jo crec que van pensar “voleu respostes? doncs aquí els teniu” i el preu que hem hagut de pagar és que s’hagin rigut una mica de nosaltres… és un gest de complicitat simpàtica amb els losties, sabedors que devoraríem, comentaríem i ens excitaríem amb qualsevol merda inèdita que ens donessin. I així ja estat!

  Sigui com sigui, 12 minuts nous de LOST són impagables.

  M'agrada

 3. Sí sí, jo també he vist clarament les intencions i l’evident “guinyo” als fans quan diuen això de “we deserve answers!”, però lo del vídeo em sembla una forma d’explicar-ho molt cutre… No em queixo tant del contingut, és obvi que no resoldrien tots els enigmes en 12 minuts, sinó de com ho han fet. Jo crec que haurien pogut fer-ho amb la mateixa complicitat, però sent més originals.

  Això sí, m’ha agradat que donessin un desenllaç a Walt (una mica tard, però vaja). En tot cas, el que es pot extreure és la corroboració que Ben segueix sent un personatge increible, que t’atrapa i fa que no vulguis perdre’t ni una sola frase del que diu…

  M'agrada

 4. A mí tb me ha parecido muy cutre. Es cierto que tiene cierta gracia, pero las respuestas que dan y la forma de darlas no merece la pena (cómo meten lo de los embarazos es de risa). Yo casi prefería que se lo hubiesen ahorrado (de hecho, la mayoría de las respuestas ya se sabían o al menos se intuían).

  Siempre he sido el más partidario de que recuperasen a Walt en algún momento, pero esto es una ful. “Perdona que te secuestrase hace tropecientos años, pero es que eras especial ¿Te vienes otra vez a la isla?” Y venga, se va, sin preguntar por qué era especial o para qué coño les sirvió el secuestro… pfff Aquí con tal de ser el nuevo Jacob la gente hace unas cosas…

  Yo lo que veo claro después de este corto es que la inciativa Dharma es probablemente el grupo de científicos más cutre de todos los tiempos. ¿Qué mierda de experimentos son esos que hacían ahí? ¿Alguno de ellos sirvió para algo? ¿De verdad secuestraban a los Otros, los interrogaban, les ponían un vídeo y los soltaban otra vez? No me extraña que en veinte años no se enterasen de nada de lo que pasaba en realidad en la isla. Eran tan cutres que la palmaron todos y en la Hanso foundation pasaron de todo, ni enviaron más gente para ver qué había pasado, ni llamaron para interesarse, ni nada.

  Aigh, cuánto molaba Perdidos cuando aún pensábamos que todo lo de Dharma iba a ser la ostia.

  M'agrada

 5. A mi també m’ha semblat bastant “txapuceru”, i crec que s’ho podrien haver o bé treballat amb una mica més d'”esmeru” i carinyo o bé podrien haver tingut més dignitat i haver deixat les coses com van decidir fer-ho en el seu moment. Han estat les primeres escenes de Lost que crec que hauria pogut escriure jo mateix, i això no diu res de bo. Això no treu que si fan, encara que sigui, 3 minuts més no sigui el primer que es posarà la careta de fascinat i il·usionat i tornarà a fer cas a tot el que ens digui l’estimat darko.

  M'agrada

 6. Retroenllaç: LOST – Escena inèdita amb Jacob i… Barry? « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.