4 comments on “LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2013

 1. Retroenllaç: LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2013 : Diari Gran del Sobiranisme

 2. Ei, cinèpata! En primer lloc deixa córrer les faltes que ja saps que escriure no és lo meu. 😉

  Anem al lío, exceptuant un parell que no he vist, encara, la resta són pel.liculons, sí senyor! Incloses les mencions d’honor, sobretot ‘Tomboy’ i ‘El vuelo’, ja saps que tinc feblesa pel Denzel i la tremolor del seu llavi inferior, xD.
  ‘Amor’ es mereix el primer lloc sens dubte! I ‘Pacific Rim’ estar entre les deu primeres de l’any també! A veure quan cau el blu-ray i la tornem a veure, perque al cine vaig disfrutar com una enana. 🙂

  Tens raó que han quedat varies fora del Top10 que podien estar-hi perfectament, ‘El impostor’ per exemple, i ‘The Wind rises’ que si s’hagués estrenat al 2013 també es mereixeria un lloc a la teva llista.

  En quant a la forma m’agrada molt el miniresum que has fet de cada pel.lícula, els trobo molt encertats tots! Dónen ganes de veure les que hem falten i revisionar les que ja he vist, així que objectiu aconseguit. I què dir de les imatges del Top10, boníssimes! x___D

  En resum, que escrius de puta mare i que cada dia el teu blog mola més. FELICITATS!!!! 😀

  M'agrada

  • Moltes gràcies guapa!! 🙂

   La veritat és que quedar-se amb només deu pelis de tot l’any és complicat, però crec que ha quedat una llista molt representativa! I si a sobre fa venir ganes de veure les que tens pendent, llavors perfecte!

   M’alegro que coincideixis amb el criteri, i un cop més felicitats a tu pels originals títols de les pelis 😉

   Ah, i repetim Pacific Rim quan vulguis!

   M'agrada

 3. doncs veient aquest top 10, un diria que no ha sigut un gran any pel cinema… totes bones pel·lícules, però cap que m’hagi impactat especialment. si bé no les he vist totes, ni recordo cap que m’hagi semblat millor que les mencionades… 3 purament efectistes, que enganxen però no tenen garie contingut, una de les pitjors del Tarantino, i la bicicleta verde, que és bastant avorridota i es salva només pq és iraniana… a veure si aquest 2014 és millor. De moment aniré a veure la de l’Scorsese, que la teva eufòria m’hi ha fet entrar moltes ganes 😉

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.