5 comments on “DJANGO DESENCADENADO

  1. Un bon homenatge amb ecos de El Bueno, El Feo y El Malo, Il Mio Nome è Nessuno, Centáuros del Desierto, la sèrie de Sartana o el Django original (impagable, el cameo de Franco Nero dient que ja sap molt bé com s’escriu Django, ja).

    Leonardo DiCaprio torna a demostrar que si els personatges històrics se li donen molt malament (El Aviador, J.Edgar), té creativitat i carisma per personatges que comporten menys responsabilitat històrica i més llibertat creativa. Perfecte.

    Christoph Waltz torna a ser l’estrella, Jamie Foxx i Samuel L Jackson ho fan molt rebé, i els cameos de gent com un inmens Don Johnson, Tom Savini o Robert Carradine arrodoneixen la jugada.

    Final èpic amb citacions a dos obres mestres del Sergio Leone (una com director, i l’altra com productor) i… potser -amb un final així- hauria agradat un cameo del Terence Hill, que queda solventat amb una misteriosa figura femenina que el recorda de ben a prop en forma d’obvi homenatge.

    Tarantino és un mestre a l’hora de crear històries a base de citacions, collages i un ús sagaç dels diàlegs, l’humor, la violència i la capacitat de trencar els ritmes sense trencar-los.

    Salut!

    M'agrada

  2. Gràcies, Alberto, per completar tot el que no havia posat al post, jeje. He hagut de limitar-ho una mica o em sortia encara més llarg que de costum!

    Com tu dius, genials els cameos dels clàssics del gènere i els guinyos a diverses pelis. El Don Johnson ho borda especialment!

    M'agrada

  3. Retroenllaç: THE HATEFUL EIGHT – Tràiler | M.A.Confidential

  4. Retroenllaç: LOS ODIOSOS OCHO | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.