2 comments on “LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2011

  1. Ei, què tal? Les he vist totes menys una, també les de les mencions especials. Em falta ‘Nader i simin’. No la van fer a cap cinema que tingués aprop. No ha sortit en DVD i no l’he trobat a la xarxa. Ja saps que no sóc de fer llistes, però vaja. Aviam. Les altres nou són grandíssimes pel·lícules. Jo només et faré el ‘Top 3’. 1-‘Drive’. 2-‘The artist i 3-‘Mientras duermes’. Potser hi inclouria, en el ‘Top 10’ ‘Attack de block’. Em va encantar. ‘Beginners’ també em va semblar una peli molt bona. Molt cinema pel 2012. Una abraçada.

    M'agrada

  2. Hola Jordi! “Nader y Simin” costa de trobar-la, però hi és… Respecte la resta, com he dit, “Attack the block” va caure del top10 a última hora, però ja veig que coincidim força en el que serien les primeres posicions. En tot cas, ha estat un molt bon any de cine, sens dubte. Esperem que 2012 mantingui el llistó!

    Una abraçada i bon any!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.