4 comments on “EL ÁRBOL DE LA VIDA

 1. Sean Penn amb cara d’atontat! Pot ser la millor descripció que he sentit!!
  He llegit moltes critiques diguent o que la peli era una obra mestra o una mer…., i per aixó m’agrada la teva imparcialitat.
  Brad Pitt no és una raó per anar al cine, i trobo una mica patética aquesta busca per pel·lícules que li puguin donar un Oscar.
  Ara em toca esperar que la peli arribi aqui (Olot) i treure les meves conclusions…peró no ho sé si “El Árbol de la Vida” ‘serà per mi’ ….jejejejejeje

  M'agrada

 2. Gràcies Angélica! No és que vulgui ser imparcial, però crec realment que la peli no es pot reduir a obra mestra o bodrio, així sense més. No és precisament el tipus de cinema que prefereixo, perquè enganyar-nos, però tot i així no vaig sortir del cine completament decebut i era de justícia apuntar tant els aspectes bons com dolents de la peli.

  Com ja he dit, no m’atreveixo a animar a tothom perquè vagi a veure-la. Si més no, després de llegir això ja poden saber més o menys amb què es trobaran i després poden decidir què fer.

  M'agrada

 3. Jo m’esperava molt més i la veritat, deu ser que no tinc prou capacicat per entendre la pelicula però hi ha moments que sembla un documental de national geographic. Però bueno, et fa pensar i això es bo !

  M'agrada

 4. Tu ho has dit amb la última frase! L’important és que et fa ser actiu com a espectador, buscar interpretacions i significats del que veiem… jo tampoc em vaig veure capacitat per entendre-ho tot (especialment el final), però trobo que pelis així són molt estimulants.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.