11 comments on “LA RED SOCIAL

 1. QUan he sortit de cinema el meu primer pensament ha estat esborrar-me de facebok. QUina colla d’egoistes i pedants.
  La pel.lícula és d’un ritme trepidanmt i malgrat això no et perds en cap moment!!!
  m’ha agradat molt!!! estic d’acord amb tu, és una de les pel.lícules de l’any

  M'agrada

 2. La viag anar a veure “empès” per una amiga, que la tenia a la llista de pendents, i francament, una y no más, que diuen els castellans; ni tan sols em va sorprendre negativament, senzillament va cobrir el que n’esperava.

  M'agrada

 3. Jo tenia bones expectatives, però mesurades, tot i que més d’una crítica l’havia considerat gairebé una obra mestra, i el cert és que em va sorprendre positivament. Globalment, no és una obra mestra, però sí que és una lliçó magistral de com fer bon cinema. El ritme, el desenvolupament de la història i l’evolució dels personatges és brillant, sobretot tenint en compte que és una pel·lícula força complexa.

  Una altra qüestió és que la temàtica t’interessi més o menys, que això també influeix i ja és un aspecte totalment subjectiu.

  Com diu la bargalloneta, realment et fa plantejar si vols seguir formant part d’això que ha creat tota aquesta gent i seguir enriquint el sr. Zuckerberg…

  M'agrada

 4. No ho sé… Potser és perquè abans d’anar a veure la pel·lícula havia llegit a la wikipedia la vida del creador de Facebook, però no em va sembla res extraordinari… El film explicava ni més ni menys el que ja havia llegit a la wiki i clar, no em va sorprendre res… la veritat és que tampoc sé ben bé que esperava veure, però diguessim que la història de les dues demandes no em va despertar cap sentiment…

  He llegit bastantes critiques, totes posant el film pels nuvols i alabant la gran tasca de direcció i de guió. Jo no hi entenc, ni de guions ni de direcció, no recordo els plans o moviments de càmera que va fer servir, ni recordo els diàlegs ni la primera seqüència quina era.. Però el que és cert és que la pelicula em va passar amb un moment, no em vaig avorrir i els actors em van agradar, però res més, no em quedarà gravada com un dels millors films que hagi vist…

  I ja dic que em va entretenir i agradar, però res més, no li sé veure res més 🙂
  potser l’hauré de tornar a veure amb uns altres ulls.

  L’altre cosa és el justin timberlake… no tinc ni idea de com és el creador de Napster, però al film el pinten com un desgraciat i sense cap part bona ni matís.. el vaig veure tot esteorotipat.. Com el “dolent” que necessitava el film. Potsrr és el gran “però” que li poso a The Social Network.

  M'agrada

 5. El que a mi em va encantar i em va fer pensar molt és que el tio més friky del món, incapaç de mantenir un sol amic ni la dona que estima, crea una xarxa per fer amics en la virtualitat, per acabar actualitzant el perfil de la seva estimada sense èxit.

  Diu molt de la falta de comunicació real i de absoluta necessitat de conctacte humà.

  És una gran peli!

  M'agrada

 6. Uff, jo no crec que el Sean Parker sigui el “dolent” de la pel·lícula, bàsicament perquè no hi ha cap “bo” tampoc. Potser sí que el personatge és una mica estereotipat i un pèl artificial, però és el que dóna l’impuls final necessari al Mark Zuckerberg per seguir volent més i més. En el fons, és el que el porta cap a la boca del llop, perquè ell ja ha passat per tot això i ha acabat a judici i perdent.

  Pel que fa a les demandes, crec que és el de menys, la part important són els motius d’aquestes demandes, tot el context, per això el muntatge a base de flashbacks està tan ben aconseguit.

  Belén, jo també crec que la última escena és la més significativa de totes, la que demostra que el creador de Facebook, per molt superdotat que sigui, acaba fent servir la seva creació com la gran majoria de la resta de gent… Gran final.

  M'agrada

 7. Precisament, crec que un dels mèrits de la peli és que el públic no familiaritzat amb Facebook la pot apreciar com una bona pel·lícula, tot i que si formes part d’aquesta xarxa social és més fàcil identificar més detalls.

  Una raó més per puntualitzar que no és una “pel·lícula sobre Facebook”, sinó, com molt bé diu el Jordi, sobre el retrat d’una nova generació i la rigurositat dels seus valors.

  Uff, si tornes a veure-la, ja ens diràs què tal!

  M'agrada

 8. Retroenllaç: LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2010 « M.A.Confidential

 9. Retroenllaç: MOLLY’S GAME | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.