9 comments on “CISNE NEGRO

 1. Essent, efectivament, magnífica i contundent, continuo pensant que és excessiva. És en aquest sentit que em sembla més rodona “Requiem fos a dream” perquè els excessos no enmascaren d’una manera tan grollera el missatge.

  M'agrada

 2. Suposo que això és un tema molt subjectiu, però a mi no em va semblar excessiva. Crec que és molt coherent l’augment del descontrol, del “desfase”, de la bogeria, no només del personatge sinó del director. En cap moment vaig pensar “aquí s’ha passat” i el clímax em va semblar espectacular (tot i que me l’esperava, tot sigui dit).

  Estic d’acord que “Réquiem for a Dream” era més directa, sense el component artístic de “Cisne Negro”, però en el fons aquí està representant un ballet i les màscares en formen part.

  Gràcies per l’opinió, Jordi!

  M'agrada

 3. Encara no he anat a veure aquest film… aquesta part fosca i pertorbadora, com dius tu, em fa pensar-m’ho i encara no m’he decidit.

  Espero que a Natalie Portman no li passi com a molts altres guardonats i continuï amb una brillant carrera. (tot i que m’ha semblat veure algun tràiler una mica frustrant amb aquesta idea…)

  M'agrada

 4. Si et refereixes a que aquest component obscur és el que et fa dubtar de si veure-la o no, que no sigui així! És una pel·lícula dura, impactant, però serà una de les millors de l’any, indubtablement. A vegades costa recomanar segons quina pel·lícula al públic en general, però amb aquesta no m’ho penso ni un segon.

  Jo també desitjo que la Portman no faci el tonto. Com tu dius, ja he vist jo també algun tràiler d’un parell de comèdies tontes, suposo que per “descansar” una mica (va estar un any preparant-se per Cisne Negro). En tot cas, té talent suficient per tornar a fer grans papers.

  Gràcies pel comentari, Mònica. Interessant el teu blog!

  M'agrada

 5. Doncs jo no se que fer, si anar a veure-la o no, tinc por que després tingui mal record. El tema m’agrada, el Toni si que vol anar a veure-la, potser m’hi atreviré i si tinc por ja tancaré els ulls com d’altres vegades.(que covard,no ?). Valor de ley, bona, i penso que es una oportunitat d’anar a veure un film de l’oest per a la gent que no ens agraden massa. Es nota que es un film Coen. Per cert has vist Chico i Rita?

  M'agrada

 6. Home, és una pel·lícula tensa, inquietant i té imatges que impressionen, però és que és tan bona… no crec que t’espanti fins el punt de passar-ho malament. Per mi ara mateix és de les imprescindibles.

  Estic d’acord amb que “Valor de Ley” és una bona opció pels no amants del western. Té un estil molt clàssic, però molt ben adaptat a la modernitat i no té plans tan llargs i contemplatius com acostuma a tenir aquest gènere.

  “Chico y Rita” la tinc pendent, però penso veure-la quan pugui!

  M'agrada

 7. Ya la he visto, nosecuantos meses después y me ha pasado lo que suele pasar en estos casos, no me ha gustado tanto como a todo el mundo que no paraba de ponerla por las nubes.
  Fue exactamente lo que me esperaba. Una peli sobre una bailarina obsesionada. Y ya. Está muy bien hecha, te metes enseguida en el rollo, la dirección es la leche, Natalie Portman cojonuda… pero es que la historia se queda un poco en nada.
  No sorprende, no es nada especialmente nuevo y no hay ningún personaje al que agarrarse. Me pasa un poco como me pasó en su día con el maquinista. Se ve tan claro desde el principio que la tía está majara que te distancias. Creo que está muy bien explicado cómo sufre ella, pero yo como espectador no me veía incluído, no sufría con ella. Por eso me pareció un poco fría. Muy intelectual el rollo Vértigo de la dualidad, el lado oscuro que hace falta dominar para llegar a la perfección y tal, pero poca implicación emocional.

  Agradecí eso sí que no se centrase tanto en la rivalidad de ellas dos en plan Showgirls porque eso sí que me parece que no puede estar más manido en este tipo de pelis.

  Y no sé qué decís de a carrera de Natalie Portman. Vale que hacer una peli con Ashton Kutcher nunca es muy buena idea (aunque tiene su gracia que ella y Mila Kunis hayan acabado haciendo exactamente la misma peli http://www.youtube.com/watch?v=iJS-wWqVAyk después de Cisne Negro), pero yo espero grandes cosas de “Caballeros, princesas y otras bestias”. Soy muy fan de Danny Mcbride sobre todo después de ver Eastbound and Down y partirme mucho más de lo que esperaba con Land of the Lost. Es de los estrenos que espero con más ganas, no te digo más.

  M'agrada

 8. Yo creo que ambas se tomaron un “break” tras rodar Cisne Negro, no? De todos modos, la Portman estará hasta en la sopa porque además de “Caballeros, princesas y otras bestias” (gran traducción libre de “Your Highness”, por cierto) y la tontería con Ashton Kutcher, también está en “Thor”. Mmmm a ver qué tal…

  Respecto a la película, por lo que dices es un tema de sensaciones personales así que poco puedo decir. A mí me atrapó del todo y no me soltó hasta el final, y mira que también iba con grandes expectativas, lo cual intento que no pase. En fin, que a mí me encantó.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.