6 comments on “MIDNIGHT IN PARIS

 1. A mi també em va encantar! Vaig passar una molt bona estona! I això que jo no sóc una fan indiscutible d’en Woody Allen, però aquesta em venia molt de gust veure-la. Tanmateix, també tinc una parella d’amics a qui no els hi va agradar gens! Preferien la de “Coneixeràs l’home dels teus somnis”. Suposo que tot va a gustos!
  I la de Roma… també em desperta certa curiositat!

  I si que tens “lectors mínimament assidus del blog”!! 🙂
  Fins aviat!! 😉

  M'agrada

 2. Gran peli, molt divertida i original. i quina sorpresa l’Owen Wilson, molt ben trobat com a l’alter ego del Woody Allen (Allen el caracteritza com ell a saco!). L’únic “però” és que alguns personatges no els coneixia, i potser no fa tanta gràcia (el pianista per exemple)

  jo tampoc es que sigui un superfan de Woody Allen, però és indubtable que de tan en tan li surten unes pelis fantàstiques.

  Una delicia de peli, i un comentari rodó.

  M'agrada

 3. He llegit en algun lloc crítiques que li retreuen que és “una pel·ícula reservada per a intel·lectuals”, però no fotem… qualsevol amb uns mínims de coneixement (encara que no estigui familiaritzat amb la totalitat dels personatges) pot captar perfectament tot l’encant de la peli.

  En fi, per mi una de les grans grans sorpreses de l’any.

  Gràcies als tres lectors assidus! 😉

  M'agrada

 4. Hola Marti doncs jo soc una lectora/consultora asidua al teu blog. He anat a veure la pel-licula i m’ha agradat i molt i Paris……….. doncs m’ha fet venir ganes de tornar-hi. Generalment vaig a veure totes les pelis del Woody i he de dir que no totes m’agraden, però la veritat es que cada any l’esperem. Molta gen si ho dius que t’agraden es veritat que et diuen que ets una intelectual, pero es veritat que quan no les tinguem les trobarem molt a faltar.

  M'agrada

 5. Gràcies Pilar!

  La veritat és que sí, venen ganes de tornar a París. La peli reflecteix molt bé l’escència i l’atmosfera especial de la ciutat. Jo rarament he sortit decebut d’una peli del Woody Allen, tot i que reconec que n’hi ha de més bones i altres més modestes.

  En tot cas, aquesta és una de les més originals que ha fet.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.