11 comments on “LES MEVES 50 PEL·LÍCULES DE LA DÈCADA (del 50 al 41)

 1. Zombies Party mereixia entrar, encara que fos com a homenatge i a l’últim lloc. I El Protegido se’m va passar per alt en un principi, fins que hi vaig caure i la vaig incloure. Per mi va ser massa infravalorada en el seu moment.

  Respecte Slumdog Millionaire, crec que el temps no li ha fet cap favor. En el seu moment, ja vaig dir que la considerava una peli notable i molt ben construida, però no un peliculón i menys encara mereixedor de 8 Oscars. És més, sincerament, vaig dubtar si incloure-la o no…

  M'agrada

 2. Estic d’acord amb totes i m’apunto zombies party i Donnie Darko que encara no he vist. Slumdog jo no l’hagués posat, em sembla una peli sobrevaloradíssima però en fi, ha tingut molt èxit…
  Espero properes edicions de la llista per anar agafant apunts sobre el que em falta per veure!
  Salut!

  M'agrada

 3. Hola Oriol, m’alegro que coincideixis en gran mesura. Zombies Party i Donnie Darko, totalment diferents però molt bones en els seus respectius gèneres. T’aviso que amb DD vaig necessitar dos visionats per poder interpretar-la…

  Demà arribarà la segona tanda!

  M'agrada

 4. Doncs no pinta massa bé aquesta llista, tenint en compte que has posat 3 pelis que per mi estarien al TOP TEN!
  Zombis Party (d’acord, aquesta és una debilitat personal), i sobretot Donnie Darko i El Protegido. Aquesta última, obra mestra indiscutible, s’avança al seu temps al donar un enfoc realista als superherois, enfoc tan de moda avui dia en casi totes les adaptacions que es fan de còmics. Diria que és la número 1 pel Breixo…aviam si es digna a escriure, i de pas criticar Avatar!

  M'agrada

 5. Xavi, ja aviso que la llista és 100% personal, per tant lo normal és que hi hagi desavinences. No pretenc fer LA llista de les 50 millors, sinó les MEVES 50 millors. Així que, com tu tens debilitat personal per unes, jo la tindré per altres. O sigui que admetré tot tipus de crítiques, desacords i motius per a la discussió, que en el teu cas ja veig que la cosa promet, jejeje.
  En el fons, aquesta és la gràcia de fer això, no?

  El Breixo fa molt de temps que ens està fallant, però em sembla que el dia que descobreixi aquesta llista es posarà les botes i sortiré escaldat…

  M'agrada

 6. Així és, i ho reitero. Però ja dic que és el meu criteri personal i que és comprensible que no hi estiguis d’acord…

  I dubto que deixis de dir res més perquè ja et donaré més motius per discrepar d’aquí al final de la llista, jeje

  M'agrada

 7. Apocalypto et va agradar? Home, a mi es que les pelis on el guió son sorolls…no m’acaben de fer el pes. Moltes d’aquesta llista no les he vist, però Donnie Darko i Gladiator (aquesta suposo que pq feia una assignatura de llatí al institut i ens tenien emocionats a tots amb Roma) em van encantar! Pel que fa a Slumdog Millionaire, segueixo sense ganes de veure-la perque no vull que em destrossi un llibre tan bó (recomanat 100%)

  M'agrada

 8. La resposta sobre Apocalypto està a la seva inclusió a la llista, no? M’ho vaig passar de conya, va ser una pujada d’adrenalina bestial. A més, esperava una anada d’olla del Gibson tipus La Pasión de Cristo, però em va sorprendre molt gratament. El tema de l’idioma, mira, més fidel a la realitat d’aquells temps…

  No m’he llegit el llibre de Slumdog Millionaire, però probablement té més profunditat que la peli, que es queda a mitges amb alguns temes… no obstant, està molt ben feta. Si algun dia decideixes arriscar-te, ja em diràs.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.