14 comments on “LES MEVES 50 PEL·LÍCULES DE LA DÈCADA (del 10 al 1)

 1. A mi em sona que també va aplaudir tothom quan vaig veure American Beauty. Confesso que només he vist el Top 10, però ara faré una ullada als demés. Jo hagués posat Amores Perros la primera, però clar, és una llista personal 😉

  M'agrada

 2. T’accepto totalment Amores Perros com a número 1. En realitat, el podi el tenia molt clar, i si l’he acabat ordenant així ha estat per mínims detalls. Espero la teva opinió sobre la resta de la llista, més tard la publicaré tota sencera en una pàgina a part.

  Per cert Míriam, sense saber-ho acabes de guanyar-te un gran honor. Has fet el comentari número 1.000 del blog 😉

  M'agrada

 3. molt gran la llista, pero in the mood for love i l’altra peli del mateix director es l’engany de la dècada. deixant de costat la banda sonora, k era molt bona, tanta relentització em posava dels nervis. enfi que no tinc gens de bon record d’aquesta peli.

  pel que fa a la resta, totes vistes i totes boníssimes. és veritat que hi ha molts candidats al número 1, però trobo que el pianista és una gran elecció.

  osti quin buit s’ha creat després de descobrir el top 10 jaja! ens tenies a tots en “vilo”!

  m’ha agradat la celebració de la míriam, amb una crítica al blogero

  M'agrada

 4. El mateix que diu la Míriam, Amores Perros for No1!!

  No he vist El Pianista (escàndol!) i falta Mulholland Drive.

  Por lo demás, no está mal la lista… 😉

  M'agrada

 5. Míriam, vaig pensar en si posar Life Aquatic, però es va quedar a la llista de les suplents… però no et nego que hi podria ser. De totes formes, m’agrada Wes Anderson, però no tant com a tu, jeje. Per cert, has acaparat els comentaris del 1.000 al 1.005…

  Edu, la veritat és que In the mood for love no és fàcil de veure, pel ritme, per com explica les coses, etc. però d’aquí a considerar-la un engany… aquí discrepem clarament. I tens raó, ara que s’ha acabat la llista em faltarà algo. La veritat és que m’ho he passat bé fent-la, tot i que ha costat molt. M’han dit de fer-ne altres (una dels 90, p. ex.) però no em vull convertir en un blog de llistes, aixì que ja veurem. Potser d’aquí un temps.

  borinot, sincerament, me’n vaig adonar al fer el post i comprovar que totes eren del 2000. És una anècdota, ja que obviament no em vaig fixar en l’any per fer la llista, però significativa de com ha baixat el nivell de l’inici al final de la dècada (9 de les 10 són fins el 2003).

  Lídia, sabies que Mulholland Drive no hi seria. Tu possiblement la posaries al top3, ho sé. Realment és molt fort que no hagis vist El Pianista, espero que hi posis remei aviat. M’agafaré el “no està mal” com que aproves la llista…

  jordicine, ja poso que és una debilitat personal, però m’alegro que coincideixis globalment!

  Gràcies a tots!

  M'agrada

 6. no acepto que no es país para viejos esté delante de in the mood for love, nooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! belleza versus el peinado más feo del mundo, noooooooooooooooo!!!!!!!!!!

  M'agrada

 7. por cierto edu, creo que tienes que volver a mirar In the mood for love, desde otra perspectiva. Es preciosa, apasionada en su frialdad, brutal! Una de las mejores historias de amor cinematográficas!

  M'agrada

 8. Jajaja, Leire, considéralo una ventaja por milésimas… son tan distintas que no se pueden comparar, y creo que precisamente el peinado es el que marca la diferencia! 😉

  Edu, fes cas a la Leire!

  M'agrada

 9. Hòsties Martí! “Cidade de Deus”, enorme obra maestra. M’esperava, això si, “Tropa de Elite” al Top50!

  Per cert, i parlant de cine fet a Brazil amb mala llet hiperrealista: has vist “Carandiru” del Hector Babenco?

  Crec que t’agradaria força!

  M'agrada

 10. Em sona haver vist el títol per algun lloc, però no l’he vist. Me l’apunto, gràcies per la recomanació!

  “Tropa de Élite”, molt bona peli, però no entraria dins el meu top50… em va impactar, però la sensació és que me’n vaig oblidar al cap de poc temps. En canvi, les escollides m’han marcat totes d’alguna forma o altra…

  M'agrada

 11. Retroenllaç: OLDBOY : Diari Gran del Sobiranisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.