10 comments on “INVICTUS

 1. D’acord, t’acceptaré el plagi! jeje. M’alegra que coincidim tan rotundament. El cert és que, a jutjar per la gent amb qui he parlat, a ningú li ha entusiasmat gaire…

  M'agrada

 2. Buff aleshores ja faig bé d’ignorar-la, perquè a mi ni tan sols em va entusiasmar Gran Torino… I ya posats: jo a GT li trobo els mateixos defectes que aquí tu comentes: tipo de trama i de recursos típics de melodrama barato d’Antena 3 per la tarda. Això sí, el Clint fent el seu paper de sempre i el sentit de l’humor la feien entretinguda.
  Res, que on hi hagi Mystic River que se quiten les demés Eastwood de la dècada! (i això va per la teva llista, clar, jeje)

  M'agrada

 3. Totalment en desacord amb el que dius de Gran Torino. Melodrama barato d’Antena 3? per favor!!! La història és convencional, vale, els recursos potser són típics, però la capacitat d’aquesta peli per parlar entre línies és immensa. Ara series capaç de veure Invictus i deixar-la pels núvols… jeje.

  M'agrada

 4. Home… no es ni de conya del nivell de les últimes de Eastwood, de fet ni sembla que sigui seva… xo 6 boletes em sembla excessivament dur, sobretot si ho comparem amb altres pelis que has posat amb 7 boletes ( que per mi es el que es mereix aquesta).

  M'agrada

 5. No sabia si posar-li 6 o 7, i al final li vaig deixar el 6 perquè em deuria enganxar en mal moment, jeje. De totes formes, ja vaig dir que ens hem de guiar pel que escric i no tant per les boletes…

  Per cert, la pròxima crítica ja seran estrelletes i no boletes, i hi hauran mitges notes per ajustar-ho una mica més…

  M'agrada

 6. millor tema estrelles amb mitges notes, queda més pro.

  poca conya amb les boletes, jo si veig que el martí posa un 6 o menys no vaig a veure la peli, a no ser que en tingui unes ganes boges.

  M'agrada

 7. Sembla que si les pel·lícules no són dramàtiques o acaben malament no agraden. Aplaudeixo la valentia de plantejar una proposta positiva 100%, on per fi no hi ha un final negre (Million $ Baby, Gran Torino).
  Per mi ja tocava una d’aquestes i em va alegrar la tarda. Ara però, no toca una de final negre… 😛

  M'agrada

 8. No home, no és tan radical com això… que acabi bé o malament no determina que una pel·lícula agradi o no, és tot el que passa abans d’aquest final, el conjunt. L’important és que sigui coherent i que el final sigui gratificant o sorprenent.

  El problema d’Invictus no és que acabi bé (a més, ja se sabia que acabava així), és que tot el camí per arribar-hi és massa pla, massa fàcil, no hi ha un conflicte o dificultat important pel mig que després et faci disfrutar aquest final.

  M'agrada

 9. Retroenllaç: AMERICAN SNIPER – Tràiler | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.