2 comments on “RESACÓN 2 ¡AHORA EN TAILANDIA!

  1. A mi la primera em va encantar, la vaig trobar fins i tot original que en un génere tant trillat és difícil, però aquesta pff, és que és tan clavada a l’anterior que perd el factor sorpresa. Gràcies del final que per mi salva la peli i consegueix deixar-te amb bona sensació. A més estic d’acord que el personatge del Stu no està tan aprofiat com en la primera peli.

    De tota manera crec que la nota és bastant encertada jo també li hauria donat entre un sis , sis i mig!!

    M'agrada

  2. Sí, la veritat és que no esperava una còpia estructural tan descarada de la primera, però en el fons fa riure, que és el que busca. Ara bé, si et poses a analitzar una mica, t’adones que molt enginy no hi han posat i que deixen les seves armes totalment al descobert.

    En efecte, no crec que mereixi més d’un 6,5

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.