6 comments on “CONOCERÁS AL HOMBRE DE TUS SUEÑOS

 1. Doncs a mi m’agradat molt, la trobo boníssima i amb un missatge final molt possitiu: el personatge més enganyat i que entèn menys la realitat és el que es porta el premi al final del film. Els altres, còmplices de l’engany, acaben reinventant nous somnis: la nova galeria, la nova veïna…

  M'agrada

 2. Mai, mai podria fer una crítica d’una pel.lícula d’Allen, senzillament perque seria incapaç de ser objectiu. Allen és un geni, i fins i tot quan no ho demostra especialment, té alguna cosa que fa dels seus films una “obra Allen”. Friso per veure-la!

  M'agrada

 3. Totalment d’acord. Estigui més o menys inspirat, sempre sap donar el seu toc personal i inconfusible a les seves pel·lícules, cosa que es pot dir de molt pocs cineastes avui en dia. La veritat és que, tot i no venerar-lo com tu Ferran, sí que és d’aquells que costa criticar, tot i que intento ser tan objectiu com puc. En aquest cas, és de justícia apuntar les limitacions de la peli, però, com ja he dit, la sensació global segueix sent prou bona.

  Belén, m’alegro que t’hagi agradat tant. Tens raó que al final és el personatge més aliè a la realitat el que té un final més feliç, i la veritat és que t’alegres per ella. La resta, quasi es podria dir que no tenen final, sinó una nova situació, però la mateixa exposició a allò que els depararà el futur. En realitat, el film no té ni inici ni final, és el pas intermig per la vida d’un seguit de persones. Potser m’hagués agradat saber el desenllaç d’alguna d’elles, però trobo que és coherent acabar la peli com ho fa.

  M'agrada

 4. totalment d’acord amb tu… és sens cap mena de dubte un producte mlt millor dels que hi ha actualment , no és la seva millor obra… només discrepo amb tu en una cosa… jo crec que la millor és la Gema JOnes, que en definitiva és la més feliç de tots

  M'agrada

 5. Sí, és un personatge que em va recordar relativament al de Patricia Clarkson a “Whatever Works”. Després de delirar tota l’estona, la veritat és que no t’esperes que acabi protagonitzant el happy ending de la peli…
  En fi, un personatge molt Woody Allen, com la resta.

  M'agrada

 6. Retroenllaç: MIDNIGHT IN PARIS – Tràiler « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.