8 comments on “4t ANIVERSARI M.A.CONFIDENTIAL

 1. felicitats per akests llargs 4 anys!i felicitats hermes jaja!

  hauries d’afegir un comentari o algo aixi explicant nº visites, dia més visitat, etc. k els números sempre fan gràcia!

  M'agrada

 2. congratulacions martí!

  i gràcies tb a tu per fer unes crítiques tant acurades,
  que,
  sigui per bé o per mal,
  et fagi cas o no,
  sempre m’ajuden a l’hora de decidir a anar a veure una o altra peli.

  es com si, com que ja conec el teu gust, mes o menys,
  em faig una idea al cap de la peli,
  i després decideixo si magradarà a mi o no.

  long life to M.A.C.!

  M'agrada

 3. Enhorabona Martí! Desde hace unos meses antes de decidir si ir o no a ver una peli y gastarme 7€ me paso por aquí a ver la puntuación que le das…

  Que sean muchos años más!!! y seguro este año sí ganas el Premis Bloc de Catalunya…a la tercera va la vencida jeje! 🙂

  M'agrada

 4. Edu, ahir amb prou feines vaig tenir temps d’escriure el post, per això no vaig incloure xifres i estadístiques. Si puc, més endavant ho afegiré!

  m_, és exactament el que espero del blog. Que la gent llegeixi i després decideixi què fer, segons la seva percepció. Suposo que amb quatre anys, ja és bastant fàcil fer-se una idea dels meus gustos, jeje.

  Eddy, es una gran responsabilidad que tu dinero dependa de lo que escribo aquí. Espero no haberte hecho desperdiciar demasiadas entradas de cine… Lo del premio es secundario, gane o no gane, el éxito del blog no dependerá de ello.

  Gràcies als tres!!! 🙂

  M'agrada

 5. El simple fet de que segueixi en marxa (i cada cop a mes) ja es tot un merit, hi ha altres blogs que no duren ni 4 dies, xq sera…

  Felicitats pels 4 anys!

  M'agrada

 6. Gràcies Pere! Jo crec que la clau va ser que el vaig començar quan realment tenia temps per dedicar-hi, i quan vaig passar a tenir menys temps, ja estava consolidat i en cap moment vaig pensar en deixar-lo. Amb això vull dir que, per exemple, començar-lo ara em seria molt més difícil… (et serveix de consol? jejeje)

  M'agrada

 7. Enhorabona Martí!

  S’ha de reconèixer l’enorme esforç que suposa mantindre un blog d’aquestes característiques i amb aquest nivell, però és que ets molt bo tio!!!!

  Per molts anys i q vagi a més!

  PD: T’he de confessar que no sabia que la vas inaugurar un 18 de gener, data que, com tots sabem, és de gran importancia per les nostre vides. El gurú Guardiola tb és del 18, quin gran dia!!!!! jsajsajoas
  PD2: Merci Edu!!!!

  M'agrada

 8. Mil gràcies Hermes!

  Certament, jo tampoc vaig caure en la coincidència de la inauguració. En tot cas, queda clar que, històricament no és un dia qualsevol… Sabia lo del Guardiola, però al final no ho vaig incloure, per no anar-me’n del tema.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.