6 comments on “CHE. EL ARGENTINO

 1. Ei Martí, a mi em va agradar molt el Che, i crec que la distancia que pren el Director és bona i necessària, sobretot tenint en compte que pretén ser quelcom verídic. A més, si s’hagués posicionat a favor del personatge l’hi haurien tallat els collons al seu país, no?El problema està en que et tallen la pel•lícula a la meitat i et quedes amb ganes de veure més. A més jo espero que a la 2ª part alforin els sentiments continguts a la 1ª!! Vaya crack el Benicio del toro e??

  M'agrada

 2. es una bona peli, però el seu major interès per mi és la curiositat històrica i la magnifica interpretació del “Benicio” che guevara i del que fa de Fidel (no sé xq pero m’ha vingut al cap com imitaven al fidel al guiñol del canal +, fantàstic, quins ulls que posava).

  espero que en la següent entrega poguem veure més profundament la figura del Che i no sigui tan “desde la distància”.

  M'agrada

 3. A nivell històric i biogràfic trobo que està de conya, ja que el Che és dels típics personatges dels quals molta gent només sap a grans trets el que va fer, però no en saben l’origen ni gaire cosa més… Bueno, per anar bé, en realitat primer s’hauria de veure “Diarios de Motocicleta” (grandíssima peli, per cert) i després aquesta.

  Respecte al que dius tu, Marcel. Si fas una peli sobre el Che, saps al que t’enfrontes… i si la fa un director americà, doncs podria ser una mica més valent i reflectir el personatge com es mereix, de forma més passional, i aguantar les crítiques que li poguéssin venir del seu país. Però per fer-la amb “por”, doncs q no la faci. Per tant, discrepo en què aquesta distància sigui bona i necessària, ja que és un dels aspectes que més punts resten a la peli.

  M'agrada

 4. jeje segueixo pensant el mateix Martí. Crec que si la intenció és fer una pel·lícula que s’apropi a la realitat, amb estil documental, prendre distància amb el personatge és el millor que es podria fer. Altra cosa seria si es volgués fer un biòpic més peliculero, amb acció, una història d’amor i un heroi (el Che) de protagonista.

  M'agrada

 5. És la guerrillera que apareix cap al final, que primer la fa fer de contable o algo així però al final acaba lluitant amb ell… es veu que va ser la única dona que va formar part de l’equip del Che.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.