7 comments on “3r ANIVERSARI M.A.CONFIDENTIAL

 1. Yo llevo un año siguiendo este blog y debo decir – no sé si por ir a contracorriente – que el proceso lo hago de manera contraria, pues desde hace unos cuantos meses me pasa que leo el post una vez que miro la peli…Es una forma fantasmal de conversar e intercambiar puntos de vistas sobre la peli.

  Martí, aún cuando siempre te escribo los comentarios en catalán para practicarlo y por aquello de la proximidad…esta vez utilizo el lenguaje con el que mejor me sé expresar para darte la “Enhorabona” por tus tres años de trabajo. Puedes decir que ya tienes en tus manos un blog en edad madura, un producto que estoy seguro que cada vez irá de mejor a mejor!

  Amic, moltes felicitats!!!! 🙂

  Ed

  PD. ¿Dónde será el pica pica de celebración para los que comentan habitualmente? jeje…

  M'agrada

 2. Per moltíssims anys!!!!! Continua endavant que és un gust entrar al teu blog… Bé, tot i que m’agrada el Takeshi Kitano la silueta dels “bons nois” de la Taronja mecànica no té comparació… M’agrada molt aquella capçalera i la pel·li és una de les meves preferides. Petonassos d’aniversari!!!

  PD. On diu que és el pica-pica?? 🙂

  M'agrada

 3. Que puc dir-te Marti!!! si no és felicitar-te i donar-te la meva enhorabona per aquests tres anys de vida!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A tu que , des de que jo estic en aquest mon extrany i poderos dels blogs perquè té una atracció especial, t’he seguit, has estat un referent per a mi!!!
  jo sento el mateix que dius en les teves paraules inicials, em sento així ,però també t’he de dir que també sóc de les que llegeixo les crítiques dels companys,com tu, abans que qualsevol dels diaris…
  FELICITATS I ENDEVANT!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mònica

  M'agrada

 4. yeeeeeah felicitats! 3 anys es un huevo, molta força de voluntat.

  la meva vida ha experimentat dues “revolucions” en el món del cine:
  1.- a través del marcel quan vaig començar la uni i em deixava montón de pelis.
  2.- a partir de la creació de maconfidential, gran referent a l’hora de triar pelis per veure.

  gràcies, doncs, per aquest servei públic tan útil.

  M'agrada

 5. Moltes gràcies Eddy, Imma, bargalloneta i Edu!!! Així dóna gust seguir amb el blog!!!! Espero mantenir el nivell i seguir amb aquesta funció de servei, que en realitat és la raó per la qual vaig obrir el blog.

  Edu, l’he vist anunciada al plus… sí, té bones crítiques i notes, però, sincerament, em cansen les històries de vampirs. A més, ara si tot va bé em deixaran els dvds de The Shield, o sigui que ja tindré ocupació, jeje.

  Gràcies a tots i totes un altre cop i també als molts que han entrat al blog durant el dia d’avui!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.