5 comments on “EL CURIOSO CASO DE BENJAMIN BUTTON

 1. buenu per fi algu k toca de peus a terra. coincideixo amb tu martí, es una peli k està bé, fàcil de veure, i entretinguda. però no és un peliculón.

  tb vaig pensar en la semblança amb la peli forest gump, tot i k un cop he vist el video la semblança es flipant!

  M'agrada

 2. Edu, m’alegra que em diguis que toco de peus a terra, jejeje. Realment he flipat una mica amb segons quines crítiques i comentaris circulen per internet, en què es deixa la peli com a obra mestra, un clàssic del nostre temps, etc. D’acord que tothom pot tenir el seu criteri (i potser el meu s’ha tornat més exigent últimament… amb alguna que altra crítica per aquest fet), però en aquest cas em costa veure què hi troben per poder dir tot això. En fi, com tu dius, es deixa veure i no és cap tostón, que ja té mèrit amb la seva durada, però li falta bastant per ser la gran peli de la que molts parlen.

  Per cert, la semblança amb Forrest Gump és realment impressionant. A mi no em va venir al cap fins a l’escena del barco amb el capità borratxo aquest… a sobre, el guionista és el mateix!!!! maaaassa casualitat…

  Bargalloneta, a partir d’ara m’ho pensaré dos cops abans de dir segons quin comentari d’una actriu, jejeje. No és que li tingui mania a la Cate Blanchett, no hi ha dubte que és una de les grans, però la veig com a poc versàtil. En fi, per gustos que no quedi…

  M'agrada

 3. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: 10è ANIVERSARI M.A.CONFIDENTIAL | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.