4 comments on “RESUM 2009 a M.A.Confidential

  1. Sóc molt dolent fent rànkings, però he vist quasi totes les pelis que menciones. Les sèries ja saps que no són cosa meva. No n’he vist cap. Les tres millors són francament bones. Dos de les tres dolentes ho són, i molt, però crec que encara en trobaria alguna pitjor. ‘Millennium II’ encara és inferior a la primera part. I ‘Fuga de cerebros’? ‘2012’ no l’he vista. Ara no en tinc cap més en ment. Les quatre sorpreses estan molt bé. Jo també parlaria d”Okuribito’ i d”Still Walking’, per exemple. Em van agradar moltíssim. I de les decepcions l’última no l’he vist i les altres dues es deixen veure. Normaletes i prou. Una abraçada.

    M'agrada

  2. Jordi, Millenium II ja la vaig evitar després de veure com havia estat la primera, i veig que vaig encertar. Les decepcions ho són precisament per això que dius, perquè aspiraven a molt més que “deixar-se veure”.

    Lídia, mira que ho vaig dir cops en aquell moment, però no em deuries escoltar… I tens tota la raó, en general ha estat un any bastant fluixet. Espero que no puguem dir el mateix del que ara comença.

    Albert, jo tampoc he rebut cap valoració negativa de moment. A més, estic segur que el fet que sigui espanyola fa que encara sorprengui més a la gent.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.