4 comments on “SIETE ALMAS

 1. Ei martí! Com potser ja has vist, a mi em va agradar un pel + la peli, nkra q coincideixo am tu en q lestructura narrativa és del tot desencertada.. De fet, estic dacord am molt del q dius,lunic q a mi ma molestat menys…

  Salut crack!

  M'agrada

 2. Martí, quanta raó tens!

  Després de sentir tantes bones paraules sobre la pel·lícula em vaig decepcionar totalment, trobant-me un film més aviat pobre, amb una història que enganxa al principi però no sorprèn enlloc.

  Crec, sincerament, que és una de les pitjors pel·lícules que he vist mai al cinema. Volien ser grans i no ho han aconseguit. I tan sols calia canviar… el principi de la pel·lícula. Si no fos com és, fins i tot sorprendria cap al final!

  M’agrada l’Smith dramàtic, tot i que està una mica immutable a “Siete almas”.

  M'agrada

 3. Hola Jansy, gràcies per recolzar la meva opinió! Ja pensava que em quedava sol…
  Com tu dius, la primera escena de la peli ja et deixa ben clares les seves intencions i et condiciona per la resta. I la història, per molt que vulguin aparentar el contrari, no té cap mena de gràcia ni de ganxo. Tot el que ha de passar, acaba passant, i sempre de cara a la galeria i directe a la fibra de l’espectador de forma descarada.

  Marchelo, com ja he dit al comentari, sóc conscient que cadascú pot encaixar la peli d’una forma o altra, per això trobo normal que hi hagi opinions de tota mena. Suposo que la meva és una mica radical, però en fi, és el que m’ha sortit de dins, jejeje.

  M'agrada

 4. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.