10 comments on “VALS CON BASHIR

 1. Personalment també em va agradar molt…. bé de fet em va soprendre perquè no coneixia els fets , i davant de la meva ignorància em vaig trobar amb una història crua , punyent i desgraciàdament real!!! penso que s’agraeix poder veure-la en animació per què si no, no hauria estat de fàcil visió.
  En quant a la tècnica utilitzada pel director, innovadora i creativa, aquest documental d’animació és bo, molt bo i evidentment jo també encomano a tothom que el vaig a veure… s’haurà de veure Departures que és el film japonès que li “va treure” l’Oscar no???

  M'agrada

 2. Doncs sí, però em sembla a mi que, tot i ser d’Israel, el fet que denuncii unes accions com aquestes i que l’exèrcit israelià quedi en evidència no deu haver acabat d’agradar massa als americans. Ja se sap que la política juga un paper important aquí.

  Jo tampoc coneixia els fets i la veritat és que em van impactar força les imatges de l’últim quart d’hora de peli. I a mi el fet de veure-les en animació no sé si m’ho va alleujar gaire eh… perquè a aquestes altures de peli ho perceps tot com tan real que et colpeix igualment.

  Per cert, m’adono que no ho he citat al post, però cal remarcar també la genial banda sonora del film, de principi a fi.

  M'agrada

 3. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: UN DÍA MÁS CON VIDA | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: UN DÍA MÁS CON VIDA – Elporquedeunamosca

 6. Retroenllaç: ESTRENES 2019 | M.A.Confidential

 7. Retroenllaç: Estrenos del 2019 – Elporquedeunamosca

 8. Retroenllaç: ESTRENES 2020 | M.A.Confidential

 9. Retroenllaç: LAS GOLONDRINAS DE KABUL | M.A.Confidential

 10. Retroenllaç: ESTRENES 2021 | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.