6 comments on “CELDA 211

 1. Jo crec que tindrà molta acceptació quan s’estreni, clar que el fet que la temàtica t’atraigui o no ja és cosa de gustos personals. Si al final vas a veure-la, ja em diràs!

  M'agrada

 2. Aquesta em feia gràcia veure-la, però abans tinc pendent Inglorious Basterds i la nova de Jarmusch, que per cert va ser rodada en gran part a Madrid. Qué no hauria donat jo per trobar-me amb Bill Murray de cañitas ! Dues coses més: hem passat el blog a wordpress (suposo que clickant el meu perfil sortirà) i, en segon lloc, sóc la Míriam xD

  M'agrada

 3. Sí, el teu mail ja t’havia delatat, jejeje. Bona decisió això de passar a wordpress, la veritat és que visualment és una altra cosa. Ara a veure si poc a poc aneu exprimint totes les opcions que té…

  De la nova del Jarmusch no m’han parlat gaire bé, i ja em feia una mica de por de per si… potser l’acabo veient, però ja veurem. Això sí, Bill Murray forever!!!

  Ja tardes en veure els Basterds!!!

  M'agrada

 4. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: EL DESCONOCIDO | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.