7 comments on “THE BIG BANG THEORY

 1. Molt bona la sèrie, la vaig descobrir fa un parell de setmanes gracies a un amic i la veritat es q es una sèrie molt bona. Això si, has de tindre un puntet freak pq li vaig posar a la meva novia i no pillava ni una. Pobre infeliç!!!!

  Tot i això em quedo amb IT Crowd!!!! (VOS always)

  M'agrada

 2. Ja sap la teva novia que li dius infeliç? jejeje…

  Tens raó, la veritat és que per apreciar-la bé has de tenir un punt freaky, si no, és difícil que t’entri el tipus d’humor… jo la vaig descobrir fa una setmana i ja estic acabant la primera temporada!

  IT Crowd l’he enganxat més d’un cop a C+ i el cert és que no m’ha entusiasmat, així com aquesta em va enganxar de seguida.

  M'agrada

 3. fua he vist un parell de capitols i es BRUTAL. com m’he partit, en especial amb moviment pèlvic del indi kuan penny l’abraça, el cinturó mando nintendo del tio amb pantalons vermell, i l’espasa laser verda del de les ulleres. i buenu l’amic alt sabiondillu es la ostia tb.

  kina gran serie, però potser trobo els capitols massa curts i tot! i les rises de fons, com sempre, evitables.

  M'agrada

 4. Com dius que l’has vist pel C+ dono per fet q no era en anglès. IT Crowd es un sèrie que has de veure en versió original pq amics q la van començar a veure en castellà m’han fet el mateix comentari, i una vegada l’han vist en anglès és com una sèrie diferent.

  M'agrada

 5. No tinc cap dubte de que en anglès deu canviar substancialment, però tot i això el tipus d’humor no em tirava tant com el de Big Bang Theory… en fi, li hauré de donar una oportunitat in english.

  Edu, sabia que t’enganxaries! jejeje

  M'agrada

 6. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.