5 comments on “GRAN TORINO

 1. es una gran peli. potser el canvi d’actitud es massa sobtada i poc creible despres de tota una vida amb els mateixos valors, pero el clint ens ho presenta tan bé k senta de meravella.

  per cert martí, recordes lo dels apodos?doncs es akesta peli!com em partia amb els seus sobrenoms. a destacar kuan li diu al xino k li tiri canya a la noia k està rodejada de tres tios: tick tack, click clack o algo aixi, k grande

  M'agrada

 2. Potser sí que el canvi d’actitud és un pèl sobtat, però jo no diria q és poc creïble. Al cap i a la fi, està en una situació totalment nova després que se li hagi mort la dona. Està sol i s’adona que s’identifica molt més amb la comunitat de coreans que no pas amb la seva pròpia família, i això el fa canviar.

  Per mi no desentona gens l’evolució que té. Això sí, com dius tu, segur que no tothom ho sabria explicar com ho fa ell.

  Ah, i boníssim lo dels sobrenoms! La veritat és que et parteixes…

  M'agrada

 3. Bones Martí, fa setmanes que busco el moment per anar-la a veure i encara no he pogut! m’en moro de ganes i més despres de la teva recomanació! Ja em suposo que son dificils de comparar, però la trobes millor que el intercanvio?
  També espero la teva opinió de Duplicity que vaig haver de veure l’altre dia. No et dic el que penso per no condicionar el teu analisi jeje. Segueix així!

  M'agrada

 4. Hola Oriol, doncs el cert és que El Intercambio i Gran Torino són dos pelis que no tenen res a veure, però jo em quedo amb Gran Torino sens dubte.
  Ves-la a veure perquè és de les pelis que més val la pena ara mateix en cartellera.

  Pel que fa a Duplicity, doncs em fa bastanta mandra, sincerament… i pel que llegeixo entre línies del teu comentari, no sembla que en tinguis una opinió massa bona. Ja veurem.

  Gràcies!

  M'agrada

 5. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.