4 comments on “DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS

 1. A mi l’Spike Jonze m’encanta. I la peli està bé, però m’esperava més. Per a mi la part real és molt bona i en Max Records (a mi també em va sorprendre el nom) està espectacular. La part dels monstres la vaig trobar massa llarga. Vaig anar al cinema amb el meu fill, que té 8 anys, i ell la va trobar molt avorrida. Em quedo amb ‘Adaptation’, una de les meves pelis de culte. Una abraçada i Bon any Nou!

  M'agrada

 2. A mi no se’m va fer llarga ni avorrida, però realment no crec que sigui una pel·lícula per a nens. És massa complexa per a ells.
  Jo també em quedo amb Adaptation com la millor del Jonze!

  Una abraçada Jordi i bon any a tu també!

  M'agrada

 3. A mi em va agradar molt!!!
  S’ha de dir que tenia el llibre desde petit i que la meva mare em va pintar l’habitació com la que té el Max en el llibre, per la qual cosa la historia ja la trobava genial.
  A més, crec que és una molt bona adaptació del conte, tot i que es deixa coses pel camí, no em va decebre ni molt menys.
  Trobo que Jonze ha conectat amb l’esperit de la historia i que el nens, potser acostumats a histories més animades o actives, potser s’avorreixen més pel ritme que per la complexitat de la narració, doncs no la trobo complexa.
  Tb molt bona l’aportació del gos gegant (inexistent al llibre), suposo que és molt Jonze.
  Crec que hauré de seguir els vostres consells i veure Adaptation.

  M'agrada

 4. Vist aquest caràcter nostàlgic, la peli les tenia totes per agradar-te, està clar… quant a la complexitat, jo em refereixo més a la relació entre Max i els monstres, o dels mateixos monstres entre ells, el per què passen d’adorar-lo a odiar-lo tan sobtadament, per exemple. El moment del gos gegant reconec que em va fer molta gràcia.

  Adaptation és una de les imprescindibles dels últims anys!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.