16 comments on “MALDITOS BASTARDOS

 1. A mi m’ha agradat moltíssim. També he fet el post. A mi els ‘Kill Bill’ no em van acabar de convèncer, no sé dir-te’n el motiu, però no em van acabar de fer el pes. Amb aquesta m’ho he passat molt bé. Per a mi és de les millors seves, per darrers de ‘Reservoir dogs’ i ‘Pulp Fiction’. Bon repartiment, bons diàlegs, bona música, original… Una gran peli. Salut.

  M'agrada

 2. Ja ho dic en el meu bloc: a mi em sembla una de les pelis de l’any. I crec que supera la resta de la filmografia de Tarantino. M’ho vaig passar de conya al cine i segurament la tornaré a veure aquesta setmana…

  M'agrada

 3. Jordicine, és que jo disfruto com un nen petit amb les dues Kill Bill, em semblen genials. Les dec haver vist 7 o 8 cops fàcilment. Qui sap, potser amb el temps també ho faré amb aquesta… de totes formes, la situo per sota, però de forma molt mínima.

  Roger, serà una de les pelis de l’any indiscutiblement. Com dic al final del post, no hi ha color si la comparem amb la immensa majoria de pelis que podem veure al llarg de l’any. Ara bé, això de que supera la seva filmografia ho veig més agosarat. Per mi, Pulp Fiction és un 10, i no sé si Tarantino serà capaç de superar-la mai… Jo també és més que probable que la torni a veure!

  Després em llegeixo els vostres respectius posts! 😉

  M'agrada

 4. L’altre dia parlava amb un amic comparant “Reservoir dogs” i “Pulp Fiction” amb “Malditos”. A ell aquesta li ha agradat molt, però les dues primeres li semblaven més bones. Jo crec que, en realitat, “Malditos” és molt més complerta però que, tot i així, no significarà el que van signficar en el seu dia “Reservoir dogs” i “Pulp Fiction”. No sé si m’explico…

  I un altre tema: em dóna la sensació que és una pel·lícula que agrada molt més a nois que a noies.

  M'agrada

 5. Sé el que vols dir, Pulp Fiction i Reservoir Dogs van posar del revés el cinema d’aquell moment. Malditos Bastardos no ho ha fet, però crec que tampoc se li demanava que ho fés…

  Qui sap, potser d’aquí un temps ho apreciaré d’una altra forma, però per mi cada una de les escenes de Pulp Fiction és genial, i amb Malditos Bastardos no vaig pensar el mateix.

  Sobre el que dius que agrada més al públic masculí, doncs no ho he pogut constatar, però ho trobo curiós. Suposo que el teu treball de camp haurà donat aquest resultat, jeje.

  M'agrada

 6. Primera opinió femenina del blog!!!

  M’ha agradat, però no tant com els Kill Bills ni Pulp Fiction. Trobo que en Tarantino cada cop es posa més seriós a les pelis (una evolució que em sembla molt normal), o potser és que jo anava esperant una mica més d’humor negre, que en té, però menys del que m’hagués agradat.

  Estic d’acord en que Christoph Waltz está excel·lent, les dues actrius també molt bé , a l’igual que el Daniel Bruhl, peeeeeeeerò, i això ho dic amb tot el dolor del món, no penso el mateix d’en Brad Pitt. Crec que no és conscient de les seves limitacions i cada cop tendeix a agafar papers que se surten més del patró (benjamin button, l’última dels cohen, aquesta del tarantino…) i a tots ells el trobo sobreactuat (més encara del que ja requereixen alguns personatges). Personalment crec que en papers com Seven està molt bé, però últimament…

  Torno a la peli. Per moments se’m va fer una mica llarga però he de reconeixer que està taaaaaaaaan ben filmada que es perdona.

  Doncs res, ja teniu una opinió femenina 😉

  M'agrada

 7. Opinió femenina… i de qualitat! No esperava menys, Caro.

  Totalment d’acord en que al Tarantino se’l nota més seriós o madur, com li vulguis dir, en aquesta peli. Crec que aquesta falta d’acció del grup de bastardos, en què es podia esperar més violència i humor negre, és conseqüència d’això.

  Veig que també coincidim bastant en la resta, excepte en això del Brad Pitt. Jo no crec que estigui sobreactuat (sobretot aquí, a la dels Coen una mica), i crec que respon al que requeria el personatge. Home, després de veure la seva permanent “cara de pa” a Benjamin Button, em quedo amb aquesta actuació.

  En fi, com tu dius, està tan ben dirigida que al final no et queda més que disfrutar-ne. L’escena final del cinema és una col·lecció de plans genials.

  Bé, de moment segueixo detectant força unanimitat d’opinions.

  M'agrada

 8. Segona opinió femenina. A mi m’ha agradat moltíssim més que els dos Kill. He disfrutat com una autèntica nena i en cap moment se m’ha fet llarga ni intermitent. M’agrada aquest estil ‘classista’ del Quentin. En la meva opinió el ritme narratiu, digui el que digui el propietari del blog, és inqüestionablement bo. I parlar de la música, la fotografia i demés seria repetir-se en allò que tots sabem ja.

  L’escena del Coronel Landa parlant en italià i els altres mirant de dir alguna cosa m’ha fet plorar del riure. I feia temps que no em passava això al cine…

  M'agrada

 9. L’arrivederci de Brad Pitt és memorable. En general tota l’escena del cinema és impressionant, per la direcció, pel muntatge, per la música…

  I ja que veig que et refereixes directament al propietari del blog, doncs et reitero que vaig sortir del cine amb aquesta lleugera sensació, lleugera eh. Personalment, hi vaig trobar a faltar una mica d’acció “bastarda” i el nivell d’intensitat amb què vaig viure la peli va fluctuar una mica.

  Qui sap, potser quan la torni a veure hauré de canviar les meves paraules. En general, totes les pelis de Tarantino m’han agradat encara més a partir del segon cop que les veig.

  M'agrada

 10. Retroenllaç: KILL BILL VOL.3 prevista per 2014 « M.A.Confidential

 11. Genial… crec que és la paraula que descriu Tarantino i aquesta pel·lícula en concret. Escenes dures però necessàries, inesperades però que si que venen al cas (m’explico?) i un humor que, com en molts casos, posa el gran actor Brad Pitt que sembvla que està deixant de ser tan famós pel seu físic i ja ho és més per fer bé la seva feina. No em puc oblidar del paperàs de Christoph Waltz, aquest coronel nazi que es dedica a eliminar fugitius en un primer moment i que després es dedica a literalment a tocar els nassos i a desfer tot el que els ‘Bastardos’ han fet.

  En definitiva, pel meu gust millor que els Kill Bills i totalment ajustada al tema que es tracta de manera que són necessaris tot un seguit de característiques: sang, guerra, crueltat, humor (sempre és necessari, no seria Tarantino), autenticitat (idiomes)… Només li falta una cosa: ser basada en fets reals!

  M'agrada

 12. Molt bé brother… per fi un comentari de qualitat, jeje. Veig que coincidim plenament, però m’ha sorprès que t’agradés més que els Kill Bill, això sí.

  Ah, i si estigués basada en fets reals, a saber com estaríem ara mateix… però segur que les classes d’Història serien més divertides…

  M'agrada

 13. Retroenllaç: RESUM 2009 a M.A.Confidential « M.A.Confidential

 14. Retroenllaç: LOS ODIOSOS OCHO | M.A.Confidential

 15. Retroenllaç: OVERLORD | M.A.Confidential

 16. Retroenllaç: OVERLORD – Elporquedeunamosca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.