10 comments on “LA LEGO PELÍCULA

 1. En un principi, mirant el tràiler no em convencia gaire però després del rebombori al pase de premsa s’havia de veure sí o sí! I la veritat és que em va sorprendre molt, a nivell visual, de guió, de ritme…
  Té tot el que es pot esperar del cinema i que resumeix tant bé la frase del Billy Wilder que tens posada al blog. És entreteniment pur, i del bo, del que no pretén moralitzar però que ‘por lo bajini’ té molt a dir i d’una forma molt eloqüent.

  M’agradat la crítica (es nota que et va agradar!) però afegiria un parell de coses.
  Primer, que de la mateixa manera que s’ha d’admirar LEGO per posar la seva marca a disposició d’una sàtira d’ells mateixos, també s’ha de reconèixer el mateix de la Warner, que ha posat els seus personatges estrella (Batman el primer) a disposició d’una historia que reparteix estopa per tothom.
  Crec que després de veure la pel.lícula queda molt clar que si el binomi utilitzat no fós LEGO-Warner el resultat hagués estat molt diferent, per les raons que tu mateix dónes: “la benevolència de Disney, la transcendència de Pixar o el pragmatisme de Dreamworks”.
  I segon… aquest Batman m’ha esborrat del cap el gran Christian Bale de ‘El caballero oscuro’.

  (deixa córrer les faltes que jo sóc de ciències)

  M'agrada

  • Sí, s’ha d’agrair a la Warner també la seva aportació i valentia per cedir els seus personatges, tot i que sempre penso que al final riure’s d’un mateix dóna bon resultat! El Batman és genial, possiblement el millor de la pel·lícula, i la relació Superman – Linterna Verde molt ben trobada.

   Globalment, és una pel·lícula que sap trobar el seu camí i tenir una personalitat pròpia, i això és molt meritori, especialment en el gènere d’animació, com he comentat en el post. Per cert, com era previsible per la pasta que està guanyant a tot arreu, ja estan preparant la segona part…

   M'agrada

 2. Retroenllaç: LES MILLORS PEL·LÍCULES DE 2014 – Del 20 a l’11 | M.A.Confidential

 3. Retroenllaç: 9è ANIVERSARI M.A.CONFIDENTIAL | M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: PIXELS | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: BATMAN: LA LEGO PELÍCULA | M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: HAN SOLO: UNA HISTORIA DE STAR WARS | M.A.Confidential

 7. Retroenllaç: RALPH ROMPE INTERNET | M.A.Confidential

 8. Retroenllaç: LA LEGO PELÍCULA 2 | M.A.Confidential

 9. Retroenllaç: LEGO, LA PELÍCULA – Elporquedeunamosca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.