8 comments on “[REC] 3: GÉNESIS

 1. L’acabo de veure. M’ha encantat, i com no hi havia ningú al cine, podíem cridar i riure tant com volguessim. Molt gran el moment Sant Jordi. Jo pensava, no sé per què, que era l’orígen de la saga, i pel que he vist l’acció passa simultàniament a la primera peli (el gos que mossega al tiet, la tele que es veu un moment i sembla estar donant la noticia de l’edifici a BCN…). A veure si, per fi, a la cuarta ens expliquen què collons va passar amb la nena fastigosa i l’exorcisme.

  M'agrada

 2. En realitat, diria que la van vendre com una preqüela, però com tu dius, és simultània a la primera. Des de la primera aparició de la policia ja vaig interpretar que ja sabien què estava passant perquè a la ciutat tenien lloc els fets de la primera peli i ho relacionen. El que no entenc, llavors, és com la niña Medeiros aquesta pot estar als dos llocs…

  Vaja, que al final la peli acaba passant de puntetes per la part de l’explicació del brot de la infecció… en principi s’ha d’explicar a la quarta, tot i que diria que serà seqüela de la 2.

  M'agrada

  • Si t’hi fixes, no és que estigui als dos llocs, sino que els cops que es veu al casament és perquè són convidats reflexats en un vidre (un mirall i una pantalla, si no recordo malament). Es el rollo possessió infernal que es veu a la 2ª peli; tots els infectats són en realitat un petit exèrcit de dimonis o algo per l’estil. Pel que jo entenc, la Medeiros “auténtica” està encara tancada a les golfes de l’edifici, però a través de la infecció va creant zombies que son répliques d’ella (o del mal o del que sigui) en cossos d’altres.

   Espero que expliquin l’orígen de la primera possessió en algún moment.

   M'agrada

 3. Doncs ara que ho dius, és veritat… però surt tan ràpid que no vaig arribar a fixar-me en que era un reflex. No és dolenta l’explicació que dones, veurem si al final van per aquí els trets. Veurem si resolen el misteri o fan com el final de Lost…

  Per cert, m’han entrat ganes de tornar a veure la peli!

  M'agrada

 4. Retroenllaç: FESTIVAL DE SITGES 2015 – Crònica (part I) | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: FESTIVAL DE SITGES 2015 – Crònica (part I) : Diari Gran del Sobiranisme

 6. Retroenllaç: QUIEN A HIERRO MATA | M.A.Confidential

 7. Retroenllaç: NOCHE DE BODAS | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.