4 comments on “INTOCABLE

 1. Estem completament dd’acord. És molt divertida i passa francament bé. S’arrisca poc, també és veritat. Pel barri marginal hi passa de puntetes, sense voler fer massa soroll. Però vaja, interessant, possitiva i molt familiar. Vaig sortir del cinema amb un somriure d’orella a orella. Salut!

  M'agrada

 2. Genial de principi a fi!
  Trobo que el fet que comenta el jordicine de passar de puntetes pel barri marginal està ben enfocat. La pel·lícula està centrada en la relació entre els dos principals protagonistes, en la seva vida en comú i no pas per separat de manera que, com crec que també fa amb el Philippe, la vida i circumstàncies del Driss queden patents des d’un bon principi sense necessitat de moltes més referències al llarg del film.
  Què hi dius brother?

  M'agrada

 3. El “problema” és que la peli hi dedica una certa atenció durant la seva primera part i després se’n va oblidant poc a poc. Està clar que la seva prioritat és la història entre els dos protagonistes, però hi ha una lleugera sensació que descuida una part de la trama (precisament, la més dramàtica) que, a priori, semblava important. La història del Philippe queda tancada, però la del Driss no tant.

  No dic que la peli hauria estat millor d’haver-ho fet diferent, però és de justícia citar-ho. Però vaja, que és una gran comèdia!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.