4 comments on “PRINCE OF PERSIA – Tràiler

 1. Doncs no sé què dir-te. Fa una mica de mandra, no? Per cert, m’encanta l’encapçalament del blog. Em sona una miqueta… Ja ja ja. íbamos mis drulos y yo preparados para otra sesión de ultraviolencia. Una abraçada, Marc. Per cert, vaig veure ‘(500) días juntos’ i em va semblar una pel·lícula diferent. Aviam si en puc parlar aquesta setmana.

  M'agrada

 2. Una de les primeres imatges del trailer sembla Assassin’s Creed més que Prince of Persia. Una altra superproducció per a l’estiu, pff…M’agrada Jake “Donnie Darko” Gyllenhaal però no m’hi trobaràn veient aquesta peli !

  M'agrada

 3. Sempre fan el mateix, agafen un referent que arrossegui a la gent (en aquest cas el videojoc) per acabar fent el mateix de sempre… probablement passi el mateix amb El Equipo A, que vaig comentar fa uns dies. Encara queda molt, però ara mateix fa bastanta mandra. Ja veurem si una tarda d’estiu sense ganes de pensar ens hi acaba portant…

  Jordi, sabia que t’agradaria, jejeje. Vaig canviant la imatge cada cert temps i no podia faltar una de dedicada a aquest tros de peli!

  M'agrada

 4. fua pinta fatal la peli, jo segur k ni em molesto a veure-la, en tot cas segur k al cine no.

  per cert algunes series noves i antigues que he vist akests dies i k recomano: breaking bad, modern family i V. akesta ultima meganova i k pinta molt molt be, a veure si supera la primera serie. si k supera a la seva predesessora la líder dels visitors, kes la “acompanyant” de firefly.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.