6 comments on “JUEGO DE TRONOS – 1a temporada

 1. sèrie imprescindible, i no crec que sigui imprescindible que t’agradi aquesta temàtica, no deixa de ser un “culebrón medieval”, similar a the tudors, però millorat, i amb fantasia.

  els personatges estan molt ben aconseguits, tan els bons com els dolents, i el més destacable son els girs gens convencionals de George R.R. Martin, que et deixen trastocat.

  M'agrada

 2. Aún no la he acabado de ver, voy por el siete, pero tengo una sensación muy parecida. Gran serie, pero casi todo lo bueno estaba ya en el libro y no puedo quitarme la sensación en muchas ocasiones de “esto podían haberlo hecho un poco mejor”

  M'agrada

 3. Sí, coincido del todo con esta última frase. Por una parte, está claro que no se puede esperar el mismo nivel que el libro, pero por otra creo que se hubieran podido currar un poco más alguna escena clave. Supongo que esto me ha privado de disfrutar al 100% de la serie, pero lo compensa todo lo que disfruté y estoy disfrutando con los libros.

  En todo caso, parece que a los espectadores que no conocen el libro les ha gustado mucho, así que a nivel narrativo han conseguido darle cierta cohesión, cosa que yo veía muy complicada de conseguir.

  Por cierto, parece que puede haber estrella mediática para suplir a Sean Bean en la 2a temporada. Se rumorea que Stannis Baratheon puede ser Gerard Butler.

  M'agrada

 4. És que a qui se li ocorreix llegir aquells tochos?? Us han espatllat la sèrie! xD
  Hauríeu d’haver fet com jo: tragar-vos la sèrie sense saber absolutament res dels llibres, i us hagués molat tant com a mi!
  Això sí, al principi anava de puto cul amb els noms i tal…

  Per cert, al llibre hi ha grans escenes de lluita?? Em pensava que deixar les grans batalles en el·lipsi era cosa de l’autor, que se centrava expressament en els personatges i les intrigues palaciegas i no en l’acció.

  M'agrada

 5. Jejeje, els llibres són espectaculars, que ho sàpigues. És veritat que et limiten la satisfacció amb la sèrie, però al mateix temps tota la satisfacció que vas tenir llegint-ho, la resta no l’heu tingut 😉

  Al primer llibre no hi ha excessives escenes de lluita, però la de Tyrion cap al final sí que l’explica bastant (centrant-se en ell només), així com la captura del Jamie. El que passa és que parla d’exèrcits de desenes de milers de soldats i a la sèrie no es veu gaire…

  Per acció, la que t’espera a la segona temporada!

  M'agrada

 6. Retroenllaç: TERMINATOR GENISYS – Tràiler | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.