4 comments on “LOS DESCENDIENTES

 1. D’acord amb la nota. Em sembla el mes brillant de tots els films del Payne. Si Clooney ‘roba’ l’Oscar a Oldman serà totalment merescut, magnìfic en el seu paper d’home gris i recte. El guió es una maravella (encara que hi baixa el nivell en un parell de moments). Moments de llàgrima honesta.

  M'agrada

 2. Sí, a mi també em sembla la seva peli més completa. Clooney ho fa molt bé i demostra que és un gran actor, però no sé si és d’aquelles actuacions que arriben a merèixer un Oscar. No osbtant, crec que està cantat que li donaran.

  Realment la peli sap emocionar sense manipular, pot fer riure i plorar amb pocs minuts de diferència, especialment si t’identifiques amb la història, i et deixa amb aquesta sensació agredolça…

  M'agrada

 3. Umm…crec que he estat víctima de les altes expectatives. Primer, perque vaig ajudar amb els subtítols a l’estiu i, després de llegir el guió, no em va semblar res de l’altre món. I després de les nominacions, em vaig voler reafirmar i em va tornar a semblar una peli que no val tants premis.

  Ara si, Clooney fa genial això de còrrer amb xancles per la carretera.

  M'agrada

 4. Exacte, pot caure fàcilment en la sobrevaloració. El guió no és el colmo de l’originalitat, però sí que està força ben lligat, que avui en dia ja és molt. Crec que és una bona peli, però en cap cas per emportar-se tres o quatre Oscars. Últimament hi ha com una tendència a Hollywood en magnificar pel·lícules, els “hypes” del cine han arribat.

  Molt fan de la forma de córrer del Clooney, no sé si és que corre així de veritat o ho va exagerar…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.