10 comments on “OSCARS 2009

 1. A qui crec que li donaran / A qui li donaria jo:

  Peli: Slumdog Millionaire / idem
  Director: Danny Boyle / idem
  Actor: Mickey Rourke / Sean Penn (no he vist The Wrestler)
  Actriu: Kate Winslet / Meryl Streep (no he vist El Lector)
  Actor sec.: Heath Ledger / idem
  Actriu sec.: Penélope Cruz / idem
  Guió orig.: Escondidos en Brujas / WALL·E
  Guió adap.: Slumdog Millionaire / idem
  Peli estr.: Vals con Bashir / ns/nc

  M'agrada

 2. Encare no he vist totas les nominades pero sense dubta Slumdog Millionaire. Pero Button li farà la vida complicada.

  A ver si los académicos de Hollywood se atreven y hacen justicia. El triunfo de Slumdog Millionaire sería un triunfo también para pelis como Babel que para mí fue la triunfadora de aquel año.

  M'agrada

 3. Cosetes:

  – Slumdog s’ho mereix tot i que encara no he vist la resta de les que estaven nominades. Prometo canviar d’opinio si es donés el cas.

  – Sean Penn és cansino i l’Academia encara més.

  – Pe no es una actriu d’Oscar, i menys per VickyCristinaFarselona.

  – Departures??

  *Pregunta per l’autor: Per què no fas servir els títols originals de les pel·lis?

  M'agrada

 4. – Jo també crec que Slumdog s’ho mereix. No he vist The Reader (ejem…), però de les altres quatre era la millor sens dubte.
  – Pel que fa a Sean Penn, ja vaig posar al comentari de Milk que a mi tampoc m’agrada gaire pq el considero un actor de ganyotes i que a vegades frega la sobreactuació, però en aquesta peli em va sorprendre molt positivament en aquest sentit. De totes formes, estic totalment d’acord en lo de l’Acadèmia, que segur q no s’ha atrevit a donarli al Rourke per temes d’imatge.
  – Pe no és una actriu que m’agradi gaire, però a aquesta peli s’ha de reconèixer que esta molt be i que fa un paper que li va fet a mida.
  – Ni idea de cap de les pelis estrangeres

  * Poso els títols tal i com es coneixen les pelis aquí (sempre ho he fet per titular els posts, però després poso l’original a la fitxa tècnica). La raó principal és que així és com la gran majoria de gent les identifica i ho posa als buscadors. És bàsicament per això.

  M'agrada

 5. pel que fa a la pelis estrangeres, et recomano “vals com bashir”, em va agradar força!! estic content en general amb els resultats, a mi Sean Penn em sembla excel·lent quasi sempre, encara que és cert que tendeix a la sobreactuació!

  una abraçada

  M'agrada

 6. La tinc a la llista de pròximes pelis a veure, però últimament no dono abast… o sigui que espero comentar-la d’aquí poc.

  Gràcies als dos per la recomanació!

  M'agrada

 7. Tinc unes ganes immenses de veure-la després del que em vas dir d’ella… pero no l’estrenen fins el 13 de març! Si et fixes, està a la part dreta del blog, a Estrenes a la vista: Facción del Ejército Rojo.

  En realitat tb vull veure La Clase i la japonesa que ha guanyat algo tindrà dic jo… però s’acumulen moltes…

  M'agrada

 8. Retroenllaç: FROZEN RIVER « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.