2 comments on “EL DESAFÍO: FROST CONTRA NIXON

  1. A mi m’ha agradat molt i destacaria també allò de positiu que tu remarques com ara l’actuació de Frank Langella entre d’altres elements. Que sigui nominada o no als Oscar per a mi és irrellevant. Una pel·li nominada o guanyadora d’aquests premis no necessàriament ha de ser excel·lent des del meu punt de vista, no tinc massa en compte aquesta part del “curriculum” en les cintes que veig.
    Una abraçada!

    M'agrada

  2. Imma, la veritat és que al tema de la nominació tampoc li dono especial rellevància, simplement l’he comentat per la proximitat dels premis. Naturalment que no totes han de ser excel·lents (mai ho són), però en aquest cas n’he vist de força millors, segons el meu gust, i per això he volgut comentar-ho. Però vaja, no em sustento en això a l’hora de jutjar-la… a més, si ens haguéssim de guiar per l’academia, malament aniríem…

    Ens veiem!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.