10 comments on “GUARDIANES DE LA GALAXIA

 1. Ahir mateix la vaig veure i vaig sortir encantada. I enamorada de Chris Pratt, es clar, com qualsevol persona amb ulls i orelles. L’única pega és que vaig haver de veure-la doblada…així que hi haurà segon visionat, no doubt 😉

  M'agrada

  • Doncs mira, jo també la vaig veure doblada, però a una sala iSens d’aquestes del Cinesa, que la veritat és que és una passada i val molt la pena. També tinc ganes de veure-la en V.O., a més he llegit que el Bradley Cooper ho peta bastant posant la veu a Rocket. Jo no em vaig arribar a enamorar de Chris Pratt, però realment és l’anti-heroi perfecte, la millor elecció per protagonitzar una peli així.

   M'agrada

 2. Retroenllaç: JURASSIC WORLD – Tràiler | M.A.Confidential

 3. Retroenllaç: LES MILLORS PEL·LÍCULES DE 2014 – Del 10 a l’1 | M.A.Confidential

 4. Retroenllaç: VENGADORES: LA ERA DE ULTRÓN | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: LOS SIETE MAGNÍFICOS | M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: GUARDIANES DE LA GALAXIA VOL. 2 | M.A.Confidential

 7. Retroenllaç: HAN SOLO: UNA HISTORIA DE STAR WARS | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.