9 comments on “Guia ràpida de sèries 2011-2012

 1. M’he enganxat moltíssim a “How I meet your mother” em fa passar estones molt divertides!! Jo també crec que és la successora de Friends! Una altre sèrie que miraré 300 vegades cada capítol i que em fan riure igual! Però potser era més joveneta amb Friends, i ara “visc” d’una altre manera les vivències d’en Ted i companyia, perquè les sento més properes en edat…
  Per cert! Saps què va passar amb “Fringe” i TV3? Per què va desaparèixer?
  Les sèries m’agraden, però els canvis d’hores i dies que fan les TV’s constantment i la mandra que em fa mirar-les per Internet; em costa posar-me a mirar-ne de noves…
  Salutacions i ben tornat! 😉

  M'agrada

 2. Hola Mònica, jo també m’he enganxat a “How I met your mother” aquest estiu! Tot i que crec que no iguala a “Friends” ni de conya, la veritat és que les situacions estan molt ben trobades i que els capítols passen sense que te n’adonis. Encara em falta per posar-me al dia, això sí.

  Respecte Fringe i TV3, els tocaria estrenar la 3a temporada, però no han fet cap promo ni res… així que no sé com ho tenen. Pot ser que fins l’hivern que ve no l’emetin.

  Jo fa anys que no miro sèries a la TV, com tu dius és impossible. La solució cara és el DVD, si no, no hi ha res com internet i un disc dur conectat a la tele 😉

  Manu, la 2a de The Walking Dead s’estrena el 16 d’octubre! És veritat, no l’he inclòs…

  M'agrada

 3. M’alegro que t’hagi agradat!!! Ja veig que seguim camins paral·lels, tot i que veig que tu acabes de començar, com aquell que diu. Així que molta sort i ens anem llegint i comentant!

  Ja t’he afegit als links 😉

  M'agrada

 4. Yo tengo que reconocer que una vez pasado el boom de hace unos años, a mí cada vez me dan más pereza las series que no son de risa. Es chungo, lo sé, pero engancharme a un dramón de estos que va a durar seis temporadas de veintipico capítulos se me hace un poco coñazo. Este año, a parte de Modern Family, How I met your mother y unas cuantas inglesas que son bien más cortas, sólo me he enganchado a Juego de Tronos y porque ya sabía de qué iba. Me apetecía echarle un vistazo a The killing (aunque no sé si tirar por la danesa que sólo tiene 20 capítulos ^__^) y a la 2ª de Justified (la 1ª me pareció bastante entretenida) . El resto, incluyendo las que todo el mundo recomienda como Breaking Bad, Mad Men, Boardwalk Empire… me suenan a aburrimiento, no sé por qué (bueno, con Mad Men sí lo sé, porque lo es). A ver si Joss Whedon vuelve a la tele…

  M'agrada

 5. Lo cierto es que últimamente me pasa un poco lo mismo. Cada vez soy más fan de las mini-series de la BBC, y también me apetece mucho más ponerme a ver comedias. En realidad, ahora mismo sólo Dexter me tiene enganchado en plan ansioso para que llegue el siguiente capítulo. El resto las voy viendo con la calma, como Boardwalk Empire, que no fue el colmo del dinamismo, pero me gustó también. Y The Killing sí que me enganchó bastante, pero se la cargaron cuando renovaron por la 2a temporada y convirtieron el final en una chapuza.

  En cuanto a las nuevas, a ver si alguna del Abrams funciona y vale realmente la pena, aunque me dan un poco de miedo las dos. Joss Whedon por ahora solo tiene lo de Los Vengadores, no?

  M'agrada

 6. Ei! he acabat de veure la 4ª temporada de Breaking Bad i crec que és de lo millor que s’ha fet últimament. Ja se que actualment l’oferta és molt amplia, però aquesta és sorprenent i altament recomanable.

  M'agrada

 7. Després de que m’ho digui bastanta gent, Breaking Bad està al principi de la llista de sèries pendents, a veure quan tinc temps per posar-m’hi! Gràcies per la recomanació!

  Això sí, de moment la sorpresa d’aquesta tardor està sent Homeland. D’aquí poc posaré un post sobre ella.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.