4 comments on “UN DIOS SALVAJE – Tràiler

  1. Hola Marti: La veritat es que fa molt temps que no entrava al blog. I es perque fa molt, potser massa, temps que no vaig al cinema. No se que em passa ultimamen que no se que puc anar a veure que pugui agradar-me. Potser aquesta d’un Deu salvatge pot estar bé, o potser massa “salvatge” doncs el Polanski es el Polanski. Que recomanes tu actualment?

    M'agrada

  2. Doncs ara mateix hi ha una mica de sequera. De les últimes que he vist, la millor és “Super 8”. Pel que fa a “La Piel que Habito”, tot i que hi ha una part que em va agradar bastant, ja és més difícil de recomanar perquè no deixa de ser una peli peculiar i una mica desconcertant. De la resta, he vist “El Perfecto Anfitrión”, que sense ser res de l’altre món, és força curiosa.

    Per aquesta del Polanski encara queden dos mesos!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.