6 comments on “BIENVENIDOS A ZOMBIELAND

 1. La vaig veure ahir i em va fer molta gràcia. El film no té més, pla com una fulla de paper però divertida. Ja saps el que vas a veure o sigui que no et pots queixar. Fantàstic en Bill amb l’aspiradora. Les dues noies fluixes fluixes…Pel meu gust sobrava tan de vòmit, però en fi. Entertainment 100%.

  M'agrada

 2. Vaig trobar-la divertidíssima. En Woody sempre m’ha agreadat molt i en aquesta peli està implicadíssim. L’escena que passa a casa d’en Bill Murray és sensacional. Per a mi també és de 7-8. Ahir vaig veure ‘La cinta blanca’ i em va encantar. Una gran peli, de veritat. Una abraçada.

  M'agrada

 3. ullcritic, totalment d’acord. Crec que el vòmit forma part de la paròdia en si, així que els ho passarem per alt… i Bill Murray és un ídol contemporani, res més a dir.

  Jordicine, la veuré segur perquè pinta molt i molt bé, però esperaré una setmaneta que s’estreni al cinema! Aquest cap de setmana toca Coen!

  Salutacions als dos!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.