8 comments on “BIENVENIDOS A ZOMBIELAND

 1. La vaig veure ahir i em va fer molta gràcia. El film no té més, pla com una fulla de paper però divertida. Ja saps el que vas a veure o sigui que no et pots queixar. Fantàstic en Bill amb l’aspiradora. Les dues noies fluixes fluixes…Pel meu gust sobrava tan de vòmit, però en fi. Entertainment 100%.

  M'agrada

 2. Vaig trobar-la divertidíssima. En Woody sempre m’ha agreadat molt i en aquesta peli està implicadíssim. L’escena que passa a casa d’en Bill Murray és sensacional. Per a mi també és de 7-8. Ahir vaig veure ‘La cinta blanca’ i em va encantar. Una gran peli, de veritat. Una abraçada.

  M'agrada

 3. ullcritic, totalment d’acord. Crec que el vòmit forma part de la paròdia en si, així que els ho passarem per alt… i Bill Murray és un ídol contemporani, res més a dir.

  Jordicine, la veuré segur perquè pinta molt i molt bé, però esperaré una setmaneta que s’estreni al cinema! Aquest cap de setmana toca Coen!

  Salutacions als dos!

  M'agrada

 4. Retroenllaç: ESTRENES 2019 | M.A.Confidential

 5. Retroenllaç: Estrenos del 2019 – Elporquedeunamosca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.