7 comments on “QUEMAR DESPUÉS DE LEER

 1. Martí, olé pel teu comentari, està molt bé i estem d’acord en un 100%, genial tiu!! he penjat una enquesta sobre la millor peli dels Cohen al bloc… jo he votat el gran lebowsky xq per mi és mitiquíssima, però és difícil triar…

  M'agrada

 2. Hola Martí, sóc la núria de Sabadell, felicitats pel teu bloc, penso recomanar-lo. Aquesta crítica de la última dels coen trobo que està molt bé. La pel.licula encara no l’he pogut veure, però t’asseguro que no me la perdré, sóc una fan dels germans coen, Fargo i el gran lebowsky són per mi les millors.

  M'agrada

 3. Buenaas Martí! Uala crec q feia un munt q no comentava res per aquí! Crec q no he comentat ni El caballero oscuro, quina vergonya…

  A lo q toca: Sóc gran fan dels Coen (Lebowski mitiquíssima, i tant!), i aquesta m’ha decepcionat bastant. Té grans puntazos, clar q sí, perque és dels Coen i es nota, però són moments aïllats.
  Me’n faig creus q diguis q té un ritme trepidant, perque jo vaig trobar que la peli tarda horrors en arrancar! No hi ha res graciós fins q el Pitt i la Mcdormand no la comencen a liar. Tota la part del Malkovich i la Swinton és un peñazo, tiu. I la Mcdormand no em va despertar cap simpatia ni cap gràcia. És una desgraciada amargada.
  A part, hi ha escenes q no sé a cuento de què venien (el Malkovich amb sun pare…¿ein?).
  El que per mi estava salvant la peli era el Brad Pitt, i va i…ejem.
  Però bueno, cap al final va millorant, més que res perquè per fi se succeeixen les situacions hilarants. No sé, potser les trames dels diferents personatges tarden massa en relacionar-se entre sí, i això fa q casi tota la peli sigui com inconexa. Vaja, q per mi la peli té clars problemes de ritme.

  PD: No has comentat Tropic Thunder, no? Allí sí q em descollonava viu!

  M'agrada

 4. doncs jo coincideixo plenament amb el xavi balcells, te grans puntes i el millor de la peli es el brad pitt i les cares del george clooney, pero de ritme trepidant poket trobo.

  aixo si, m’encanta com deixen de verds a la CIA.

  M'agrada

 5. Mmmm… veus discordants, be be aixo es bo jejeje.

  Puc reconèixer que, un cop vista la peli, els primers minuts es puguin considerar el més fluixet i calmadet de la peli, però d’aquí a dir que tarda horrors en arrencar o que és un peñazo… no sé, jo crec que s’havien de prendre el seu temps per presentar una mica els personatges i en cap moment em vaig impacientar, simplement s’havia de deixar fluir l’acció… i vulguis que no segueixen sent seqüències super curtes, amb lo qual crec que dinamisme no li falta.

  D’altra banda, també veig que us esperaveu algo més lligadet i no acabo d’entendre per què… potser em va ajudar el fet de posar-me a veure la peli sense cap tipus d’expectativa i preparat per a qualsevol cosa, però em van agradar les situacions sense sentit, les exageracions, fins i tot les sobreactuacions, i més encara quan al diàleg final els Coen es posen a la pell dels dos personatges i diuen “què collons acabem de fer”.

  En fi, em sembla que no em convencereu, jejeje.

  Balcells tio, vull veure’t més actiu per aquí eh… espero el teu comentari de The Dark Knight, millor tard que mai.

  M'agrada

 6. Retroenllaç: THE MEN WHO STARE AT GOATS: Tràiler « M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.