9 comments on “PREMIS BLOCS CATALUNYA 2008

 1. estic totalment de acord amb tu…en totes els premis és nombra als nominats. Vaig veure molt politiqueo…em sembla que per ser la primera edició dels premis.
  Felicitats, lo pasamos bien igualmente…

  M'agrada

 2. jo tenia bastant clar que un blog de literatura tenia les de guanyar. amb això no vull dir que el blog premiat no s’ho mereixés eh.

  de totes maneres, un esment als blogs premiats sempre s’ha de fer, es lleig anar directament al guanyador, molt com amb presses no?

  enfi, les nominacions tan al blog del marti com al del marcel son un gran reconeixement per se (dels 3 mes votats de tots els blogs en catala, tela). només espero que aquestes nominacions serveixin per créxier més.

  M'agrada

 3. Em primer lloc, i un cop més, gràcies a tots pel suport!

  Com ja he dit, haver arribat a finalista ja és motiu suficient per estar més que satisfet. Les visites han pujat, hi ha gent nova que ha participat i el blog té més repercussió, la qual cosa ja m’alegra molt.

  Respecte els premis, crec que s’hauran de replantejar algunes cosetes de cara a una pròxima edició, per exemple això que dius, Edu, de posar cine i literatura en una mateixa categoria quan el contingut és tan diferent… Claudio, lo del politiqueo me parece que era inevitable, como tu dices, para que los premios tuvieran repercusión…

  Lídia, la foto era per començar a preparar el terreny per als pròxims premis… no m’ho tinguis en compte…

  M'agrada

 4. Quina Llàstima Martí!!!
  M’hauria encantat poder-vos conèixer!!!!! a tots dos!!!!!!!!!
  I tal com li he dit a en Marchelo podriem haver fet una petita protesta reivindicativa per no haver tingut en compte als blocs de cinema no???
  espero que ens poguem conèixer aviat !!! i ens trobem seguríssim en la propera edció dels Premis Blocs!!!
  un petó

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.