4 comments on “SNOWPIERCER

  1. Merda, ya sabia jo q la hauria d’haver anat a veure… Es q coi, fotia pal anar fins al Floridablanca. No puc entendre que pelis coreanes menys comercials com Oldboy o The Host les estrenessin a varios cines, i akesta res…. I ara ya no em donarà temps, que divendres estrenen X-men!! :/

    M'agrada

  2. Jo tampoc ho entenc. Sigui coreana o tailandesa, està feta per arribar a un públic bastant majoritari, a més els actors són tots de Hollywood… Però és el de sempre, si no se’n parla i no se’n fa promoció, és normal que després ningú la vagi a veure. I si només l’estrenen a un parell de sales, ja no diguem. En fi, encara ets a temps! X-Men estarà mooooolts dies en cartellera! 😉

    M'agrada

  3. Retroenllaç: FESTIVAL DE SITGES 2015 – Prèvia (1 de 2) | M.A.Confidential

  4. Retroenllaç: PARÁSITOS | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.