4 comments on “SKYFALL

  1. La vaig veure ahir.
    Martí, fas prou bé en en citar al Christopher Nolan, ja que si més no aquest “Skyfall” em va deixar clar que al Sam Mendes li hauria encantat dirigir “El caballero Oscuro”. Un Bond tormentat i obscur (i orfe prematur!) que recorda a Batman/ Bruce Wayne, un Bardem histriònic i teatrero que és una versió del Joker, pentinat absurd inclòs… fins i tot ho ha ‘Skyfall’, una Wayne Manor en tot regla custiodiada per un pesonatge que recorda molt al Alfred… per cert, interpretat per l’Albert Finney, potser un homenatge a la saga Bourne?
    M’ha agradat, si, i el final està prou bé. Però és difícil pensar en aquesta pel·lícula com un Bond i no com a una excusa que ha utilitzat Sam mendes per dir-nos que li hauria sortit un Batman VS Joker collonut.

    M'agrada

  2. Retroenllaç: SPECTRE – Tràiler | M.A.Confidential

  3. Retroenllaç: SPECTRE | M.A.Confidential

  4. Retroenllaç: SPECTRE : Diari Gran del Sobiranisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.