3 comments on “SINISTER

  1. Com a indicador del cague, puc aportar que des de The Ring que no m’havia de tapar tant la cara. Per altra banda, els efectes retardats de The Ring em van durar molt més, molts més dies passant com un cohet per devant de les teles apagades. En aquest cas, em vaig curar ràpid.

    M'agrada

  2. Sí, potser no et deixa tan tocat com “The Ring”, amb la qual té alguna semblança, però ja et dic que escrivint la crítica i buscant les fotos vaig anar rememorant trossos de la peli i m’inquietava només de pensar-hi!

    Un bon cague, sí senyor!

    M'agrada

  3. Retroenllaç: VERÓNICA | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.