7 comments on “PROMETHEUS

 1. Hola,
  A mí em va agradar la peli, pot ser perquè sabia que molta gent estava decebuda i què va fracassar en el sentit de reviure el genere de ciència ficció, doncs no m´esperava un “peliculon” només una peli per passar el rato.
  Estic d’acord quan parles dels forats en el script, tantes coses sense explicació, però és gràcies al guionista de Lost…ejejejeje “old habits die hard” .
  Una pena la Charlize i l’Idris tan desaprofitats, no he entès el perquè de Guy Pearce i no un actor amb més edat.
  La Noomi estava magnifica, m’encanta aquella noia! Sí, també no vaig simpatitzar amb cap altre personatge, a més de la Noomi i clar, en Michael, que per cert estava tan bé fent de robot que fins i tot el meu marit va dir “em fa pensar en Sheldon Cooper!” jajajajajajaja
  Vaig disfrutar de la peli, i espero que la segona expliqui una mica més les coses.

  M'agrada

 2. M’alegro que disfrutessis amb la peli! Per mi el gran problema és que les seves pretensions des del principi són més altes que les d’oferir simplement un bon espectacle visual, per això al final queda la sensació que t’han près una mica el pèl… Es viu amb intensitat i té escenes bestials, però n’esperava molt més.

  M'agrada

 3. 200% d’acord amb la teva crítica, Martí; i fins i tot per mi no arriba a la categoria d’entreteniment estiuenc. L’incoherència a moments ridícula dels personatges i les seves interaccions em semblen directament insultants. Com si ens estiguéssin prenent per tontos als espectadors. No m’entreté, m’ofén.

  Feia temps que no sortia tant empipat d’una sala de cine (crec que des de la infame “Los Amantes dl Círculo Polar” no sortia d’un cine blasfemant), així que “Prometheus” ho ha tornat a fer.

  Ridley Scott fa temps que no fa cap obra mestra. Però les seves pel·lícules més recents han tingut la decència de tenir guions acceptables i d’adapatr-se bé als gèneres tractats. Eren produets de Hollywood ben fets.

  “Prometheus” no arriba ni a això!

  Salut!

  A

  M'agrada

 4. Gràcies, Albert! Jo potser no vaig sortir tan emprenyat com tu, però sí tremendament decebut. La veritat és que vaig anar a veure la peli disposat a gaudir-la, però els despropòsits es van succeint i com tu dius hi ha escenes i diàlegs que em deixaven incrèdul de lo dolents que eren.

  Em sorprèn que Ridley Scott acceptés treballar amb un guió com aquest.

  En fi, ja en vindran de millors…

  M'agrada

 5. Ahí está todo dicho ^__^

  Eso sí, yo creo que mucha gente se ha dedicado a echarle toda culpa a Damon Lindelof, que seguro que la tiene, y salvar de la quema a Ridley Scott porque la peli mola visualmente. Yo no estoy de acuerdo. Scott hace una mierda de labor en esta peli por mucho que los decorados, la iluminación y los encuadres sean muy estéticos. No se pueden dirigir secuencias como la de Noomi Rapace hablando de que no puede tener hijos y quedarse tan ancho. Si no se entiende la motivación de ningún personaje no es sólo por un guión muy deficiente, es porque hay un señor que no dirige bien a sus actores y al que contar una historia se la fuma, sólo quiere que quede bonita.

  Y todas las incogruencias e inconsistencias tanto en trama como en personajes a lo mejor darían un poco más igual si esta película fuese un espectáculo un poco decente y entretenido, pero a parte de la secuencia en la que se saca el calamar… ¿Qué hay que mole realmente? El clímax por ejemplo es el peor que he visto en mucho, mucho tiempo. Una nave aplasta a Charlize y un calamar se come al ingeniero… ¿En serio?

  M'agrada

 6. Jajaja, ya lo había visto! Buenísimo, en 3 minutos la deja retratada. La verdad es que con el tiempo te das más cuenta aún de los despropósitos de la peli. Sin duda el gran fiasco del año.

  Lo de Ridley Scott es verdad, no me creo que este señor haya perdido el criterio de esta forma. Siempre ha sido irregular, pero la dirección la tenías asegurada. Yo a lo mejor salvaría también las primeras secuencias, aunque básicamente por lo estético… Y la verdad es que poco más. Dudo que vuelva a verla.

  M'agrada

 7. Retroenllaç: ALIEN: COVENANT | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.