2 comments on “TRUE GRIT – Tràiler

  1. Els Coen sempre m’han agradat, des que vaig veure l’estrena de ‘Blood simple’ -ja tinc una edat- en versió original. ‘Un tipo serio’ em va agradar moltíssim, a diferència de la resta de mortals. Salut.

    M'agrada

  2. Jordi, quin peliculón “Blood Simple”. M’hagués encantat poder veure-la al cinema, però em sembla que per aquella època jo tenia un parell d’anyets només (i no hi ha mala intenció amb el comentari jeje) i no era gaire apta per mi.

    ‘Un Tipo Serio’ em va semblar una bona pel·lícula, amb tocs genials, però reconec que no va arribar a entusiasmar-me.

    Una abraçada.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.