11 comments on “LA CINTA BLANCA

 1. Queda bastant clar l’efecte unànime que genera el film amb les vostres tres respostes. Pocs cineastes són capaços ara mateix de fer una pel·lícula com aquesta, i només per això ja se l’ha de valorar de forma extraordinària, encara que triguis a adonar-te amb certesa del que acabes de veure…

  M'agrada

 2. doncs a mi, que sóc entusiasta de haneke, em va semblar força avorrida… el retrat d’una època i una comunitat està molt bé, i és veritat que pensant-hi després la valores una mica més, però no em semblen excuses suficient per fer una peli tant suporífera i freda… m’agraden més pelis seves anteriors, on potser entens menys per et colpegen més fort

  M'agrada

 3. Ostres doncs m’estranya que t’avorrís si ets un fan del Haneke. Entenc que per algú no familiaritzat amb ell la peli sigui un “tostón” de categoria, però a mi em va semblar que sabia mantenir la intensitat com per evitar la pèrdua d’atenció. Sí que és extremadament freda, però crec que això contribueix a inquietar d’aquesta forma com ho fa…

  De veritat creus que a les seves pelis anteriors entens menys coses? Per mi La Cinta Blanca és la menys explícita de totes, de llarg.

  M'agrada

 4. mmm potser es que no ho vaig acabar de pillar, o que no vaig entrar-hi en cap moment, o que em vaig passar mitja peli pixantme, nose… la veritat és que la història explícita no em va acabar d’interessar, i tota la qüestió de fons no em va semblar tant forta per crear tant de misteri o algo així. potser és que les altres hanekades són més abstractes, per així dir-ho, no tenen una narrativitat tant clara, i em toquen més d’aprop i em fan pensar més i per això em molen més… o potser és que tenia el cap a una altra banda i la paciència en hores baixes, hehe
  en qualsevol cas, prometo oferir-li una segona oportunitat quan se’m presenti la ocasió.

  M'agrada

 5. Mala peli (potser la pitjor) per tenir pixera… En tot cas, crec que l’estat d’ànim és important amb La Cinta Blanca. Recordo que, al sortir del cine, comentava que en sessió nocturna i després d’un dia laborable no sé si hagués aguantat despert, jejeje.

  Per sort, crec que la vaig experimentar tal de forma òptima. Ja explicaràs què tal si fas un segon visionat!

  M'agrada

 6. Retroenllaç: LES 10 MILLORS PEL·LÍCULES DE 2010 « M.A.Confidential

 7. Retroenllaç: HAPPY END | M.A.Confidential

 8. Retroenllaç: HAPPY END | M.A.Confidential – 12 años de esclavitud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.