6 comments on “GENERATION KILL

 1. Alguna cosa em deia que et cridaria l’atenció, Edu, jejeje… No tinc gaires dubtes de que t’agradarà.

  Marcel, no he vist Deadwood, tot i que la conec, però és que hi ha tantes que és impossible. Per cert, una altra mini-serie que vaig comentar ja fa un temps, The Company, l’han emès a Cuatro fa poc. No sé si la repetiran, o si no, no trigarà a sortir en dvd. Apunta-te-la pq val la pena, l’Edu ho corroborarà.

  M'agrada

 2. jeje, doncs ja li vaig apuntar al marcel la miniserie the company, segur que ho te a la llista.

  ja he vist 2 capitols de generation kill i es impressionant, akests del HBO son la polla. dóna una sensació de realisme maxim i et deixa veure perfectament les cagades que comporta una guerra.

  molt recomanable. per cert, la primera intervenció del Padrino em vaig partir, pensava que aniria lligat a alguna cosa de mafios i tal i no, molt més simple jaja!

  M'agrada

 3. Ja vaig llegir coses molt bones d’aquesta serie, i fins i tot per recomanacions d’amics. HBO, com be diu Marchelo, es la repera. Per cert, em sembla que Generation Kill la donarán al plus ben aviat. La veurem.
  Salutacions Martí!

  M'agrada

 4. Excelente reseña!
  Que ganas me han dado de poder ver esta miniserie de HBO, sobre todo por tratarse del desastre de la guerra de Irak. Siempre me han atraido esas temáticas y ver como son planteadas en pantalla. Ni hablar de “Band of Brothers”, que fue una miniserie estupenda de principio a fin.
  Sin lugar a dudas me apunto “Generation Kill” para verla a la primera oportunidad.
  Saludos!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.