10 comments on “DÉJAME ENTRAR

 1. A mí em va semblar una prou bona pel.lícula, i diferent al que és habitual al génere. Però está bé la diversitat d´opinions, i encara ho havia llegit una crítica negativa sobre el film.
  he arrivat aquí una mica per casualitat, no coneixía el teu blog. Ja tornaré amb més temps per tal de llegir més dels teus articles.

  Salut!

  M'agrada

  • Doncs celebro la teva arribada casual, sempre és bo saber d’un lector més. Ara mateix faré una ullada al teu, que també pinta força interessant i sembla una bona font de pelis poc conegudes.

   Pel que fa a la peli, el cert és que jo tampoc he llegit cap altra crítica negativa, per això em sentia una mica a contracorrent al fer-ho, però és el que m’ha semblat i així ho havia de dir. Naturalment, com més diversitat d’opinions, més tema per parlar.

   Fins la pròxima!

   M'agrada

 2. Jo també m’he quedat amb una sensació estranya despres de veure la película. Certament m’han agradat molt els personatges principals i el personatge té aquella personalitat tan atractiva pròpia dels personatges vampírics. També estic amb tu quan comentes la inutilitat dels veïns borratxos, no aporten res a la història.
  Tampoc trobo que el nus de la pel·licula tingui un pes important. Tot i així, com he comentat al principi, el personatge de la nena té un aura de misteri que el fa realment interessant i desitges saber més, tot i q potser, el fet de no donar-nos més informació és el que ho fa interesant i més dades només farien perdre l’interès.

  En fi, amb la de xorrades q he vist últimament, jo li posaria un 6 o 7.

  M'agrada

  • És una llàstima que la peli falli en tot el que no són els dos protagonistes. Jo sincerament no li posaria més d’un 6… potser sóc massa dur, però és que hi va haver diverses escenes que em van semblar totalment inadequades, i algunes inclús tirant a patètiques. La peli intenta camuflar massa els seus defectes tota l’estona, però per mi no ho aconsegueix.

   Per cert, no et va fer molta ràbia el nen quan es posa en plan vacilón?

   M'agrada

 3. Doncs la veritat es que a mi si que em va semblar una bona pelicula. Feia temps que no anava a veure un film de temàtica fantàstica i aquest em va sorprendre molt gratament.
  M’encanta l’ambient suec, la neu constant, les llums tènues, la relació entre els nens… Cert és que els veins no hi tenen molt a veure amb la historia principal però l’escena de l’hospital amb la veina infectada em va sobtar bastant.
  Em vaig quedar amb dues preguntes al final: què vol dir la cicatriu que s’ens mostra de la noia quan es canvia de roba? i pot ser que la historia sigui cíclica i que el nen es converteixi amb els anys en el nou “pare” de la nena ja que ella no envelleix pero ell si?

  Salut!!

  M'agrada

  • Jo em vaig quedar amb les ganes de saber més coses, com per exemple el significat de la figura amb aquella mena d’ou daurat a dins que té la nena sobre la taula, entre altres. No entenc que la peli li presti tanta atenció durant aquell moment perquè després caigui en l’oblit totalment. El que dius de la cicatriu de la nena, jo ho vaig veure més com la constatació per part del nen que ella no és humana, o que és asexual, vaja.

   El que dius de la possibilitat que sigui una història cíclica… doncs no ho havia pensat, però podria ser. Suposo que la nena ha d’anar canviant de casa periòdicament i hi ha d’haver algú que la cuidi. Abans era aquell home, ara podria ser el nen… Tot i això, segueix sense convence’m tot plegat.

   Gràcies per la teva visió, ury!

   M'agrada

 4. arribo una mica tard,
  pero a mi tb em va agradar força,
  i crec que la gràcia està en lo hermètica que és la història,
  que no s’explica gaire coses,
  sinó que has de deduir, imaginar, omplir-la tu mateix,
  perfectament lligat amb el títol
  i ambientat pel fred i la neu i l’aillament del paisatge.
  en relació a l’ou que dius,
  crec que és genial el que fan,
  incloure tota la mitologia dels vampirs que ens sabem de memòria,
  però sense haver dentrar en la fantasia,
  sinó seguir amb la línia realista, natural,
  fins rutinari que té tota la història.
  per contra, això fa tb que li falti una mica de ritme,
  de cohesió com tu deies, aquesta sensació de no avançar cap a ninguna part que la pot fer a estones una mica avorrida.

  M'agrada

  • A mi també m’agrada el fet que una pel·lícula doni marge a l’espectador pel que tu dius d’omplir els buits i deduir la informació que falta, però trobo no està gaire ben resolt en aquest cas. Potser és que el film busca un públic massa restringit, no ho sé, però personalment em vaig quedar amb coses sense saber que m’hagués agradat, perquè semblen tenir un pes important.

   De la mateixa manera, et puc dir que el final sí que em va agradar, per aquesta mateixa raó de deixar-ho a interpretació de cadascú.

   Per cert, aquí ningú arriba tard, eh! Tots els posts del blog són igual de vigents (com el cine en si) així que, com si vols comentar-ne un de fa dos anys, jo respondré igualment… 😉

   M'agrada

 5. Retroenllaç: TINKER, TAILOR, SOLDIER, SPY – Tràiler « M.A.Confidential

 6. Retroenllaç: FESTIVAL DE SITGES 2016 – Crònica (part I) | M.A.Confidential

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.